Zobrazeno 1 - 10
of 326
pro vyhledávání: '"A. Vallverdu-Queralt"'
Autor:
Lozano-Castellón, Julián, Laveriano-Santos, Emily P., Abuhabib, Mohamed M., Pozzoli, Carola, Pérez, Maria, Vallverdú-Queralt, Anna, Lamuela-Raventós, Rosa M.
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology May 2024 147
Autor:
Pinto, Diana, Lozano-Castellón, Julián, Margarida Silva, Ana, de la Luz Cádiz-Gurrea, María, Segura-Carretero, Antonio, Lamuela-Raventós, Rosa, Vallverdú-Queralt, Anna, Delerue-Matos, Cristina, Rodrigues, Francisca
Publikováno v:
In Food Research International January 2024 175
Autor:
Parilli-Moser, Isabella, López-Solís, Ricardo, Domínguez-López, Inés, Vallverdú-Queralt, Anna, Hurtado-Barroso, Sara, Lamuela-Raventós, Rosa M
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods September 2023 108
Autor:
Pinto, Diana, López-Yerena, Anallely, Almeida, Andreia, Sarmento, Bruno, Lamuela-Raventós, Rosa, Vallverdú-Queralt, Anna, Delerue-Matos, Cristina, Rodrigues, Francisca
Publikováno v:
In Food Research International August 2023 170
Autor:
Pinto, Diana, Moreira, Manuela M., Švarc-Gajić, Jaroslava, Vallverdú-Queralt, Anna, Brezo-Borjan, Tanja, Delerue-Matos, Cristina, Rodrigues, Francisca
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2023 53
Autor:
Domínguez-López, Inés, Lozano-Castellón, Julián, Vallverdú-Queralt, Anna, Jáuregui, Olga, Martínez-González, Miguel Ángel, Hu, Frank B., Fitó, Montserrat, Ros, Emilio, Estruch, Ramon, Lamuela-Raventós, Rosa M.
Publikováno v:
In Biomedicine & Pharmacotherapy June 2023 162
Autor:
Ramos, Marina, Laveriano, Emily, San Sebastián, Laura, Perez, María, Jiménez, Alfonso, Lamuela-Raventos, Rosa María, Garrigós, María Carmen, Vallverdú-Queralt, Anna
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology January 2023 131:14-27
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lozano-Castellón, Julián, Rocchetti, Gabriele, Vallverdú-Queralt, Anna, Lucchini, Franco, Giuberti, Gianluca, Torrado-Prat, Xavier, Illán, Montserrat, Mª Lamuela-Raventós, Rosa, Lucini, Luigi
Publikováno v:
In Food Research International May 2022 155