Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"A. Uivarasan"'
Autor:
A. Mihaly Cozmuta, A. Peter, C. Nicula, A. Jastrzębska, M. Jakubczak, M.A.K. Purbayanto, A. Bunea, F. Bora, A. Uivarasan, Z. Szakács, L. Mihaly Cozmuta
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101758- (2024)
Beads made of sodium alginate, whey protein concentrate, and red grape seed extract powder were exposed to white light and its red-orange, yellow-green-cyan, and cyan-blue-violet bands. The chemical analysis showed that encapsulation in the alginate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aee313da6c5e4809965d24885cb4734c
Autor:
Mihaly Cozmuta, A., Peter, A., Nicula, C., Jastrzębska, A., Jakubczak, M., Purbayanto, M.A.K., Bunea, A., Bora, F., Uivarasan, A., Szakács, Z., Mihaly Cozmuta, L.
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 October 2024 23
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mihaly Cozmuta, A., Purbayanto, M.A.K., Jastrzębska, A., Peter, A., Nicula, C., Uivarasan, A., Mihaly Cozmuta, L.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids September 2023 142
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Anca Mihaly Cozmuta, Alexandra Uivarasan, Anca Peter, Camelia Nicula, Dalma Emoke Kovacs, Leonard Mihaly Cozmuta
Publikováno v:
Nutrients, Vol 15, Iss 4, p 997 (2023)
Traditional biscuits are considered products with poor nutritional value because of their large share of rapidly digested starch, which results in an elevated glycaemic index. This paper explores the improvement of the nutritional value of biscuits b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d7866398a149448a9e299f2ac948d24f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. Mihaly Cozmuta, M.A.K. Purbayanto, A. Jastrzębska, A. Peter, C. Nicula, A. Uivarasan, L. Mihaly Cozmuta
Publikováno v:
Food Hydrocolloids. 142:108808
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.