Zobrazeno 1 - 10
of 246
pro vyhledávání: '"A. Stoica-Guzun"'
Autor:
V. Dincă, A. Mocanu, G. Isopencu, C. Busuioc, S. Brajnicov, A. Vlad, M. Icriverzi, A. Roseanu, M. Dinescu, M. Stroescu, A. Stoica-Guzun, M. Suchea
Publikováno v:
Arabian Journal of Chemistry, Vol 13, Iss 1, Pp 3521-3533 (2020)
In this paper, we present for the first time the obtaining and characterization of new antibacterial and biocompatible nano-ZnO–bacterial cellulose (BC) material with controlled interfaces for studying in vitro microorganisms (Escherichia Coli (ATC
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac729f349f98422b8b0553dd14291140
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Isopencu, Gabriela Olimpia, Stoica-Guzun, Anicuta, Busuioc, Cristina, Stroescu, Marta, Deleanu, Iuliana Mihaela
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymer Technologies and Applications 25 December 2021 2
Autor:
Petronela L. Matei, Iuliana Deleanu, Ana M. Brezoiu, Nicoleta A. Chira, Cristina Busuioc, Gabriela Isopencu, Mihaela Cîlțea-Udrescu, Elvira Alexandrescu, Anicuta Stoica-Guzun
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 6, p 2486 (2023)
Ultrasound-assisted extraction (UAE) was applied to extract oil from blackberry (BB) seeds. The effect of UAE conditions on oil recovery and quality was investigated. Favorable experimental conditions (ultrasound intensity (UI), extraction temperatur
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7ad3cd1b4a2e49af94906ff7c3d5ca26
Autor:
Dincă, V., Mocanu, A., Isopencu, G., Busuioc, C., Brajnicov, S., Vlad, A., Icriverzi, M., Roseanu, A., Dinescu, M., Stroescu, M., Stoica-Guzun, A., Suchea, M.
Publikováno v:
In Arabian Journal of Chemistry January 2020 13(1):3521-3533
Autor:
Gabriela Olimpia Isopencu, Anicuta Stoica-Guzun, Cristina Busuioc, Marta Stroescu, Iuliana Mihaela Deleanu
Publikováno v:
Carbohydrate Polymer Technologies and Applications, Vol 2, Iss , Pp 100057- (2021)
Mixtures consisting in carboxymethylcellulose (CMC), bacterial cellulose fibrils (BCF), pectin and blackberry pomace powder (BPP) were developed and characterized. Influence of pectin, BCF content and preparation temperature on rheological properties
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2e19d7764c3747acaa234f257f136c9e
Autor:
Dobre, Tănase, Pârvulescu, Oana Cristina, Popescu, Mariana, Stoica-Guzun, Anicuţa, Cozea, Andreea
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering February 2018 219:38-51
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dobre, Tănase, Pârvulescu, Oana Cristina, Stoica-Guzun, Anicuţa, Stroescu, Marta, Jipa, Iuliana, Al Janabi, Ali A.A.
Publikováno v:
In International Journal of Heat and Mass Transfer December 2016 103:478-485
Publikováno v:
In Ceramics International 1 November 2016 42(14):15449-15458