Zobrazeno 1 - 10
of 129 530
pro vyhledávání: '"A. Schrank"'
Autor:
de Sales Duarte, Vanessa Maria1, Pontes de Souza, Maria Heloisa1, de Morais Rolim, Caio Michel1, Moreira Dantas, Iany Leda1, Vieira Batista, Aksa Ingrid1, Evangelista de Freitas, Vitória1, Mendonça Guimarães, Rhana Beatriz1, da Silva Fidelis, Pedro Henrique1, Freitas Lima, Lucas1, Pinheiro André, Weibson Paz2, Costa Coelho, Wesley Adson3, Raianne Moisés Aguiar, Antônia Aniellen4 ani_raianny@hotmail.com, Soares Pereira, Josivania1
Publikováno v:
Revista de Ciencias Agroveterinarias. 2023, Vol. 22 Issue 4, p640-644. 5p.
Publikováno v:
Czech Journal of Genetics and Plant Breeding, Vol 60, Iss 4, Pp 212-222 (2024)
Temperature is a key parameter that influences the uptake and subsequent utilization of nitrogen by plants. Both suboptimal and supraoptimal temperatures can impair nutrient uptake. The close relatives of bread wheat provide a possible source for bre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/59e0b87bd89e4a898caa2f1e2fa5c3be
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Advances in Biology & Earth Sciences. 2024, Vol. 9 Issue 1, p146-154. 9p.
Publikováno v:
In Journal of Stored Products Research February 2024 105