Zobrazeno 1 - 10
of 286
pro vyhledávání: '"A. Rondou"'
Autor:
Ciuffarin, Francesco, Plazzotta, Stella, Rondou, Kato, Van Bockstaele, Filip, Dewettinck, Koen, Manzocco, Lara, Calligaris, Sonia
Publikováno v:
In Food Research International November 2024 196
Publikováno v:
Gels, Vol 10, Iss 10, p 650 (2024)
Oleogelation is an alternative oil structuring route to formulate (semi-)solid fats with a reduced amount of saturated fats. Monoglycerides have been identified as effective gelators; however, their application potential can be limited due to challen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5eba2b0b2abf44489b5ae8f52ca9e4b6
Autor:
Katherine Rondou
Publikováno v:
e-Scripta Romanica, Vol 11, Pp 9-22 (2023)
À l’époque où Émile Zola publie Madeleine Férat (1868), le motif de la courtisane amoureuse constitue déjà un poncif romantique. Le futur chef de file des naturalistes souhaite par conséquent prendre ses distances avec une conception dépas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed8d03b106af484b82f95de9264d58fc
Autor:
Plankensteiner, Nina, Rondou, Noah, Blom, Martijn J.W., Staerz, Anna F., Smith, Cole, Mees, Maarten, Vereecken, Philippe M.
Publikováno v:
In Electrochimica Acta 10 January 2024 474
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fien De Witte, Ivana A. Penagos, Kato Rondou, Kim Moens, Benny Lewille, Daylan A. Tzompa-Sosa, Davy Van de Walle, Filip Van Bockstaele, Andre G. Skirtach, Koen Dewettinck
Publikováno v:
Crystals, Vol 14, Iss 2, p 142 (2024)
Palm oil (PO) is still widely used for the production of all types of food products. Due to its triacylglycerol (TG) composition, PO is semisolid at ambient temperature, offering possibilities for many applications. In order to tailor the fat crystal
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/06b51d47fef64f0e982d6b1936304c8d
Publikováno v:
Gels (2310-2861); Oct2024, Vol. 10 Issue 10, p650, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rondou, Katherine
Publikováno v:
Acta Iassyensia Comparationis. 2(26):201-213
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=928096