Zobrazeno 1 - 10
of 561
pro vyhledávání: '"A. Patakas"'
Publikováno v:
Biologia Plantarum, Vol 58, Iss 1, Pp 139-146 (2014)
Seasonal dimorphism (summer/winter) has been so far studied only in a few plants and has been focused on summer drought stress. However, Thymus sibthorpii in the study area appears to be affected by winter chilling stress and not by summer drought st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c34bea1a1dfd4f7290efcc2f30f4259a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thomatou, Anna-Akrivi, Mazarakioti, Eleni C., Zotos, Anastasios, Kokkotos, Efthimios, Kontogeorgos, Achilleas, Patakas, Angelos, Ladavos, Athanasios
Publikováno v:
Foods; Jul2024, Vol. 13 Issue 13, p1-11, 11p, 1 Color Photograph, 1 Diagram, 6 Charts, 1 Map
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eleni C. Mazarakioti, Anastasios Zotos, Anna-Akrivi Thomatou, Achilleas Kontogeorgos, Angelos Patakas, Athanasios Ladavos
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 22, p 3705 (2022)
Fraudulent practices are the first and foremost concern of food industry, with significant consequences in economy and human’s health. The increasing demand for food has led to food fraud by replacing, mixing, blending, and mislabeling products att
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d3e4dd08b1d04b2fbdcf3820c0790196
Autor:
Anna-Akrivi Thomatou, Eleni Psarra, Eleni C. Mazarakioti, Katerina Katerinopoulou, Georgios Tsirogiannis, Anastasios Zotos, Achilleas Kontogeorgos, Angelos Patakas, Athanasios Ladavos
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 19, p 2960 (2022)
Consumers are increasingly interested in the geographical origin of the foodstuff they consume as an important characteristic of food authenticity and quality. To assure the authenticity of the geographical origin, various methods have been proposed.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b3f0a3de48974ea7a649a1a898609e92
Autor:
George Tsirogiannis, Anna-Akrivi Thomatou, Eleni Psarra, Eleni C. Mazarakioti, Katerina Katerinopoulou, Anastasios Zotos, Achilleas Kontogeorgos, Angelos Patakas, Athanasios Ladavos
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 12, Iss 13, p 6335 (2022)
Consumers are increasingly interested in the geographical origin of foodstuff, as an important characteristic of food authenticity and quality. To assure the authenticity of the geographical origin, various methods have been proposed. Stable isotope
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/31bec1df6a434dacb96e77ce76f9084d
Publikováno v:
OENO One, Vol 54, Iss 4 (2020)
Aim: In the Mediterranean region, grapevines usually undergo drought and high UV-B intensities during their summer growth season. The present study was conducted in order to evaluate the effects of these two abiotic stressors on the physiological and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fbec96728e09484c9fd40f5bad061349