Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"A. Pardigol"'
Autor:
Pardigol, Andreas, Forssmann, Ulf, Zucht, Hans-Dieter, Loetscher, Pius, Schulz-Knappe, Peter, Baggiolini, Marco, Forssmann, Wolf-Georg, Magert, Hans-Jurgen
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 1998 May . 95(11), 6308-6313.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45375
Autor:
Esther J. Kok, C.D. Schoen, Marleen M. Voorhuijzen, Stefanie Trapmann, Sylvia Broeders, AM Angeline Van Hoef, Henk Aarts, Jeroen P. van Dijk, Andreas Pardigol, Ralf Seyfarth, Theo W. Prins
Publikováno v:
Food Chemistry, 118(4), 966-973
Food Chemistry 118 (2010) 4
Food Chemistry 118 (2010) 4
Current EU regulations on the protection of products with certain characteristics (geographical indications and designations of origin) aim to ensure fair competition for producers and increased consumers’ trust. Within the European integrated rese
Publikováno v:
European Food Research and Technology. 216:412-420
Determination of the genetically modified organism (GMO) content in foods and feeds by means of real-time polymerase chain reaction (PCR) requires appropriate calibration standards. For this purpose, commercial certified reference materials calibrant
Autor:
Hans-Jürgen Mägert, Hans-Dieter Zucht, Andreas Pardigol, Marco Baggiolini, Pius Loetscher, Wolf-Georg Forssmann, Ulf Forssmann, Peter Schulz-Knappe
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences. 95:6308-6313
Cloning and sequencing of the upstream region of the gene of the CC chemokine HCC-1 led to the discovery of an adjacent gene coding for a CC chemokine that was named “HCC-2.” The two genes are separated by 12-kbp and reside in a head-to-tail orie
Publikováno v:
Biochemical and Biophysical Research Communications. 224:638-644
Guanylin (GCAP-I, guanylate cyclase activating peptide I) and uroguanylin (GCAP-II, guanylate cyclase activating peptide II) are regulatory peptides involved in the regulation of the intestinal chloride / water balance. They share significant structu
Publikováno v:
Brewing Yeast Fermentation Performance
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::e9dbdf65437b8a6d55db22f39020fddc
https://doi.org/10.1002/9780470696040.ch2
https://doi.org/10.1002/9780470696040.ch2
Autor:
F. Wilborn, C. Koob, A. Gasch, P. Scheu, K. Berghof, C. Grönewald, P.A. Bertram-Drogatz, A. Pardigol, M. Fandke
Publikováno v:
Encyclopedia of Food Microbiology
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::3e75f83b1048af88188fffbcd23c07f7
https://doi.org/10.1006/rwfm.1999.1225
https://doi.org/10.1006/rwfm.1999.1225
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biochemical and Biophysical Research Communications; July 1996, Vol. 224 Issue: 3 p638-644, 7p