Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"A. P. Dysin"'
Autor:
N. V. Dementieva, Y. S. Shcherbakov, A. E. Ryabova, A. B. Vakhrameev, A. V. Makarova, O. A. Nikolaeva, A. P. Dysin, A. I. Azovtseva, N. R. Reinbah, O. V. Mitrofanova
Publikováno v:
Вавиловский журнал генетики и селекции, Vol 28, Iss 1, Pp 108-116 (2024)
Throughout history, humans have been attempting to develop the ornamental features of domestic animals in addition to their productive qualities. Many chicken breeds have developed tufts of elongated feathers that jut out from the sides and bottom of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/10321a87bfa54d63b19f05dac1a8f56a
Autor:
Anatoly B. Vakhrameev, Valeriy G. Narushin, Tatyana A. Larkina, Olga Y. Barkova, Grigoriy K. Peglivanyan, Artem P. Dysin, Natalia V. Dementieva, Alexandra V. Makarova, Yuri S. Shcherbakov, Marina V. Pozovnikova, Yuri V. Bondarenko, Darren K. Griffin, Michael N. Romanov
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 13, Iss 1, Pp 1-13 (2023)
Abstract Divergently selected chicken breeds are of great interest not only from an economic point of view, but also in terms of sustaining diversity of the global poultry gene pool. In this regard, it is essential to evaluate the classification (clu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/826de2ac1db74ee0aaea9a9780fbf03f
Autor:
Elena V. Nikitkina, Natalia V. Dementieva, Yuri S. Shcherbakov, Mikhail M. Atroshchenko, Andrei A. Kudinov, Oleg I. Samoylov, Marina V. Pozovnikova, Artem P. Dysin, Anna A. Krutikova, Artem A. Musidray, Olga V. Mitrofanova, Kirill V. Plemyashov, Darren K. Griffin, Michael N. Romanov
Publikováno v:
Animal Bioscience, Vol 35, Iss 12, Pp 1827-1838 (2022)
Objective The semen quality of stallions including sperm motility is an important target of selection as it has a high level of individual variability. However, effects of the molecular architecture of the genome on the mechanisms of sperm formation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce6294f5791a4b46b3f68c7b1c59630e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Artem P. Dysin, Anton R. Egorov, Anastasia A. Godzishevskaya, Anatoly A. Kirichuk, Alexander G. Tskhovrebov, Andreii S. Kritchenkov
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 3, p 1413 (2023)
Microorganisms, fermentation processes, and the resultant metabolic products are a key driving force in biotechnology and, in particular, in food biotechnology. The quantity and/or quality of final manufactured food products are directly related to t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6652835afaa3491a92da0f937ac4f3b2
Autor:
Artem P. Dysin, Anton R. Egorov, Omar Khubiev, Roman Golubev, Anatoly A. Kirichuk, Victor N. Khrustalev, Nikolai N. Lobanov, Vasili V. Rubanik, Alexander G. Tskhovrebov, Andreii S. Kritchenkov
Publikováno v:
Catalysts, Vol 13, Iss 1, p 203 (2023)
In this study, new Cu(II)/chitosan-based systems were designed via (i) the treatment of chitosan with sodium sulfate (1a) or sodium acetate (1b); (ii) the coating of 1a or 2a with a sodium hyaluronate layer (2a and 2b, correspondingly); (iii) the tre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3643b22a4d6d4c70a7d1651b0896439b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
N.V. Dementieva, O.V. Mitrofanova, A.P. Dysin, A.A. Kudinov, O.I. Stanishevskaya, T.A. Larkina, K.V. Plemyashov, D.K. Griffin, M.N. Romanov, M.G. Smaragdov
Publikováno v:
Animal, Vol 15, Iss 3, Pp 100171- (2021)
Phenotypic diversity in poultry has been mainly driven by artificial selection and genetic drift. These led to the adaptation to the environment and the development of specific phenotypic traits of chickens in response to their economic use. This stu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b99a6fb9a587417f8d65a755f4bc03b7