Zobrazeno 1 - 10
of 19 410
pro vyhledávání: '"A. Nabulsi"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Khaled Abu-Alruz
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 18 (2024)
ABSTRACT Nabulsi cheese is a white-brined cheese made from different types of milk using different processing methods. This research aimed to investigate the effects of the following three factors on the quality of Nabulsi cheese, milk type (cow's
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/00f7c9f26e41497c89d15031bc99f8c2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Nanjing University of Aeronautics & Astronautics / Nanjing Hangkong Hangtian Daxue Xuebao. Feb2023, Vol. 55 Issue 1, p164-168. 5p.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids November 2019 96:29-35
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yazbak, Mahmoud
Publikováno v:
International Journal of Middle East Studies, 1997 Feb 01. 29(1), 71-91.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/163852