Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"A. Melaouhi"'
Autor:
P. Amato, F. Demeer, A. Melaouhi, S. Fontanella, A.-S. Martin-Biesse, M. Sancelme, P. Laj, A.-M. Delort
Publikováno v:
Atmospheric Chemistry and Physics, Vol 7, Iss 15, Pp 4159-4169 (2007)
The interactions between microbial and chemical contents of cloud water were investigated. First, we observe that the bulk cloud water solution provides a substantial environment where bacteria can develop significantly. Then, a total number of 60 mi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8057b894d6924ef4bcac6727a6ad2983
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Plant Nutrition. 45:2096-2107
Autor:
Melaouhi, Amira, Baraza, Elena, Escalona, José M., El-AouOuad, Hanan, Mahjoub, Imen, Bchir, Amani, Braham, Mohamed, Bota, Josefina
Publikováno v:
Theoretical & Experimental Plant Physiology; 2025, Vol. 37 Issue 1, p1-2, 2p
Autor:
Amira Melaouhi, Imen Mahjoub, Elena Baraza, Josefina Bota, José Mariano Escalona, Mohamed Braham, Hanan El-AouOuad, Amani Bchir
Publikováno v:
Theoretical and Experimental Plant Physiology. 33:369-383
The main objective of the present study was to evaluate the responses to water deficit stress and recovery capacity of young potted trees from two olive cultivars, Empeltre cv. and the widely planted Arbequina cv. The experiment was carried out under
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Plant Nutrition. 42:1660-1667
Two pear cultivars (Meski Ahrech and Alexandrine) grown in pot culture under normal daylight conditions in a greenhouse were submitted to potassium deficiency treatments. The potassium-free treatment decreased leaf K concentration, relative water con
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Martine Sancelme, Anne-Marie Delort, A. Melaouhi, Paolo Laj, A.-S. Martin-Biesse, Stéphane Fontanella, F. Demeer, Pierre Amato
Publikováno v:
Atmospheric Chemistry and Physics
Atmospheric Chemistry and Physics, European Geosciences Union, 2007, 7, pp.4159-4169
Atmospheric Chemistry and Physics Discussions
Atmospheric Chemistry and Physics Discussions, European Geosciences Union, 2007, 7 (2), pp.5253-5276
Atmospheric Chemistry and Physics, European Geosciences Union, 2007, 7 (15), pp.4169. ⟨10.5194/acp-7-4159-2007⟩
Atmospheric Chemistry and Physics, 2007, 7, pp.4159-4169
Atmospheric Chemistry and Physics, 2007, 7 (15), pp.4169. ⟨10.5194/acp-7-4159-2007⟩
Atmospheric Chemistry and Physics, European Geosciences Union, 2007, 7 (15), pp.4159-4169
Atmospheric Chemistry and Physics Discussions, 2007, 7 (2), pp.5253-5276
HAL
Atmospheric Chemistry and Physics, Vol 7, Iss 15, Pp 4159-4169 (2007)
Atmospheric Chemistry and Physics, European Geosciences Union, 2007, 7, pp.4159-4169
Atmospheric Chemistry and Physics Discussions
Atmospheric Chemistry and Physics Discussions, European Geosciences Union, 2007, 7 (2), pp.5253-5276
Atmospheric Chemistry and Physics, European Geosciences Union, 2007, 7 (15), pp.4169. ⟨10.5194/acp-7-4159-2007⟩
Atmospheric Chemistry and Physics, 2007, 7, pp.4159-4169
Atmospheric Chemistry and Physics, 2007, 7 (15), pp.4169. ⟨10.5194/acp-7-4159-2007⟩
Atmospheric Chemistry and Physics, European Geosciences Union, 2007, 7 (15), pp.4159-4169
Atmospheric Chemistry and Physics Discussions, 2007, 7 (2), pp.5253-5276
HAL
Atmospheric Chemistry and Physics, Vol 7, Iss 15, Pp 4159-4169 (2007)
The interactions between microbial and chemical contents of cloud water were investigated. First, we observe that the bulk cloud water solution provides a substantial environment where bacteria can develop significantly. Then, a total number of 60 mi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::437637b81281f77c57285539774fa582
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00170717/document
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00170717/document