Zobrazeno 1 - 10
of 101
pro vyhledávání: '"A. Mbawala"'
Publikováno v:
JMSP (Jurnal Manajemen dan Supervisi Pendidikan), Vol 8, Iss 1, Pp 1-14 (2023)
Education supervision is the process of professional development of the teacher, primarily by giving the teacher feedback about classroom interactions and helping the teacher make sure the feedback is used to improve the teacher's behavior to make te
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d697a142d784f639c9c9847535d2002
Autor:
Mouafo, Hippolyte T., Sokamte, Alphonse T., Mbawala, Augustin, Ndjouenkeu, Robert, Devappa, Somashekar
Publikováno v:
In Food Bioscience April 2022 46
Autor:
Hippolyte Tene Mouafo, Alphonse Tegang Sokamte, Linda Manet, Arsene Joseph Manga Mbarga, Sachivkina Nadezdha, Somashekhar Devappa, Augustin Mbawala
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 7, p 646 (2023)
This study aimed to assess the antibiotic susceptibility and biofilm formation ability of pathogens isolated from braised fish as well as characterize and evaluate the antibacterial, antiadhesive, and antibiofilm activities of the biosurfactant from
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b07aacc07fd5414891bee33c76273156
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mouafo T. Hippolyte, Mbawala Augustin, Tchougang M. Hervé, Ndjouenkeu Robert, Somashekar Devappa
Publikováno v:
Bioresources and Bioprocessing, Vol 5, Iss 1, Pp 1-16 (2018)
Abstract Background Biosurfactants are natural surface-active compounds produced by a variety of microorganisms. The high cost of culture media limits the large-scale production and use of biosurfactants. It is therefore necessary to develop an effic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d778f9ac8dd4283aefeaec1fb38a23a
Autor:
Hippolyte T. Mouafo, Annick M. B. Baomog, Jorelle J. B. Adjele, Alphonse T. Sokamte, Augustin Mbawala, Robert Ndjouenkeu
Publikováno v:
Journal of Food Quality, Vol 2020 (2020)
Owing to its composition, meat is recognized as one of the best media for microbial growth leading to meat spoilage and food-borne illness. The ability of microorganisms to adhere to surfaces where meat is deposited during selling is a nonnegligible
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e981ef0364354bf6b6f8005e7b89145b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
international journal of Education, Learning and Development. 10:53-72
The purpose of this study was to examine the extent of teachers’ motivation strategy in enhancing form four students’ academic performance in public secondary schools in Namtumbo district – Tanzania. The study was guided by the theory of Transf
Autor:
Tchakouani, Galvany Franck Yamagueu1 (AUTHOR), Mouafo, Hippolyte Tene2 (AUTHOR) hippolyte.tene@gmail.com, Nguimbou, Richard Marcel1 (AUTHOR), Nganou, Nadège Donkeng3 (AUTHOR), Mbawala, Augustin1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jan2024, Vol. 12 Issue 1, p141-153. 13p.