Zobrazeno 1 - 10
of 334
pro vyhledávání: '"A. Maragou"'
Autor:
Emmanouil D. Tsochatzis, Helen Gika, Georgios Theodoridis, Niki Maragou, Nikolaos Thomaidis, Milena Corredig
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 11, Pp e32261- (2024)
Microplastics (MPs) and nanoplastics (NPs) pervade both the environment and the food chain, originating from the degradation of plastic materials from various sources. Their ubiquitous presence raises concerns for ecosystem safety, as well as the hea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0092b88a211c409fb5c3542197f6f139
Autor:
Tsochatzis, Emmanouil D., Gika, Helen, Theodoridis, Georgios, Maragou, Niki, Thomaidis, Nikolaos, Corredig, Milena
Publikováno v:
In Heliyon 15 June 2024 10(11)
Autor:
Anastasia S. Kritikou, Marilena E. Dasenaki, Niki C. Maragou, Marios G. Kostakis, Nikolaos S. Thomaidis
Publikováno v:
Separations, Vol 11, Iss 9, p 269 (2024)
Τhyreostats (TSs) are veterinary drugs used in livestock farming for fattening. Their administration is banned in the European Union since 1981, and their monitoring for food quality and safety control requires sensitive and confirmatory methods. Th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/643e8b0804244b089c6562b2a17b21ac
Autor:
Mastoras, Petros, Zkeri, Eirini, Panara, Anthi, Dasenaki, Marilena E., Maragou, Niki C., Vakalis, Stergios, Fountoulakis, Michail S., Thomaidis, Nikolaos S., Stasinakis, Athanasios S.
Publikováno v:
In Journal of Environmental Chemical Engineering December 2023 11(6)
Autor:
Gialouris, Panagiotis-Loukas P., Koulis, Georgios A., Nastou, Eleni S., Dasenaki, Marilena E., Maragou, Niki C., Thomaidis, Nikolaos S.
Publikováno v:
In Heliyon November 2023 9(11)
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 15, p 6507 (2024)
Wine quality and safety is affected by the food contact materials (FCMs) used. These materials are expected to protect the beverage from any chemical, physical, or biological hazard and preserve its composition stable throughout its shelf-life. Howev
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dec7a8624b994f25b5c73673512baffd
Autor:
Panagiotis-Loukas P. Gialouris, Georgios A. Koulis, Eleni S. Nastou, Marilena E. Dasenaki, Niki C. Maragou, Nikolaos S. Thomaidis
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 11, Pp e21311- (2023)
The determination of volatile compounds is essential for the chemical characterisation of honey's aroma and its correlation to its sensory profile and botanical origin. The present study describes the development, optimization and validation of a new
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/80ff1a20ec7748118227b8a51417bdda
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.