Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"A. M. Misselyn-Bauduin"'
Autor:
T. Desille, Michel J. Genet, François Ahimou, Yasmine Adriaensen, Paul Rouxhet, A. M. Misselyn-Bauduin, Pascal Bodson, Claude Deroanne
Publikováno v:
Surface and Interface Analysis. 40:718-724
This contribution extends to typical food products the approach followed before to analyze microbial surfaces by XPS. Wheat-flour-based cakes with different formulations (absence of oil or egg products) and related nonbaked mixtures were analyzed by
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.