Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"A. L. Lecoq"'
Publikováno v:
Magnetic Resonance, Vol 5, Pp 95-101 (2024)
We assigned the side-chain resonances of the Crimean–Congo hemorrhagic fever virus (CCHFV) glycoprotein n (Gn) cytosolic domain that is 69 amino acids long to complete the backbone resonances previously published by Estrada et al. (2011). The proce
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/011e0a080df94f27aae2856d9339b69b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nicolas Noel, E. Baudry, A. Beurnier, Laurent Becquemont, S. Figueiredo, A. L. Lecoq, M. Zaidan, F. Radiguer, S. Sportouch, A. Harrois, L. Dortet, Olivier Meyrignac, Laurent Savale, I. Hardy-Léger, R. Colle, Xavier Monnet, David Montani, L. Morin, M. Gasnier, T. Pham
Publikováno v:
La Revue De Medecine Interne
Introduction Peu de données ont été publiées sur les conséquences à long terme du COVID-19. L’objectif de cette étude était de décrire les conséquences à quatre mois chez les patients ayant été hospitalisés pour COVID-19 au printemps
Publikováno v:
International Journal of Heat and Mass Transfer. 113:1234-1245
Experiments were carried out in order to study the evolution of the mass and wetted surface during evaporation of pure water droplets on stainless steel and PVC plates exposed to forced air convection. The numerical model developed takes into account
Publikováno v:
International Journal of Refrigeration
International Journal of Refrigeration, Elsevier, 2017, 81, pp.69-81. ⟨10.1016/j.ijrefrig.2017.05.024⟩
International Journal of Refrigeration, Elsevier, 2017, 81, pp.69-81. ⟨10.1016/j.ijrefrig.2017.05.024⟩
International audience; Two experiments were carried out inside a test room in order to study the drying rate of wetted surfaces under conditions similar to those encountered in food processing plants. In the first experiment, the evaporation of wate
Publikováno v:
International Journal of Thermal Sciences
International Journal of Thermal Sciences, Elsevier, 2017, 111, pp.450-462. ⟨10.1016/j.ijthermalsci.2016.09.030⟩
International Journal of Thermal Sciences, Elsevier, 2017, 111, pp.450-462. ⟨10.1016/j.ijthermalsci.2016.09.030⟩
The evaporation of water droplets is involved in many applications: fire extinction, building and greenhouse. On the equipment of a food plant (mostly made of stainless steel), bacterial contamination can cause the deterioration of food quality and s
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Engineering
Journal of Food Engineering, Elsevier, 2017, 212, pp.76-86. ⟨10.1016/j.jfoodeng.2017.05.014⟩
Journal of Food Engineering, Elsevier, 2017, 212, pp.76-86. ⟨10.1016/j.jfoodeng.2017.05.014.⟩
Journal of Food Engineering, Elsevier, 2017, 〈10.1016/j.jfoodeng.2017.05.014〉
Journal of Food Engineering, Elsevier, 2017, 212, pp.76-86. ⟨10.1016/j.jfoodeng.2017.05.014⟩
Journal of Food Engineering, Elsevier, 2017, 212, pp.76-86. ⟨10.1016/j.jfoodeng.2017.05.014.⟩
Journal of Food Engineering, Elsevier, 2017, 〈10.1016/j.jfoodeng.2017.05.014〉
International audience; This study was carried out in order to develop experimental methodology using a camera to monitor the evolution of the surface of a liquid droplet deposited on a solid surface composed of polypropylene. The droplet was exposed
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b5c2aa7bbe78fe6ba455b0c05e81edb8
https://hal-univ-bourgogne.archives-ouvertes.fr/hal-01558465
https://hal-univ-bourgogne.archives-ouvertes.fr/hal-01558465