Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"A. Kistechok"'
Publikováno v:
Agriculture, Vol 14, Iss 1, p 59 (2023)
The aim of this study is to assess the storability and nutritional value of new Polish apple cultivars recommended for cultivation after storage under low-oxygen atmospheric conditions (ULO and DCA). Fruit characteristics of ‘Chopin’ and clone
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d643f1f36a4d43b7a3009c852f3f08c0
Publikováno v:
Agriculture, Vol 13, Iss 9, p 1665 (2023)
In fruit storage, new methods are being sought to extend the distribution period while maintaining the highest quality parameters of the fruit, i.e., the physical and chemical characteristics of the fruit, but also the health-promoting properties. On
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe3c2e29ef974cd487b14f147a50e9d8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agriculture, Vol 12, Iss 11, p 1876 (2022)
The aim of the study was to describe the physicochemical properties, with particular emphasis on nutritional value, of apples ‘Chopin’ and clone ‘JB’. The new cultivars were compared with the cultivars commonly cultivated in Polish orchards,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f4d0db1d947f406d94d769195d77f0a2
Publikováno v:
Agronomy, Vol 11, Iss 2, p 341 (2021)
The dietary properties of apples make them, along with the other fruits and vegetables, the basis of many slimming or pro-health diets. Availability of apples throughout the year is ensured by various storage technologies, including the use of ripeni
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe17bd9baf2e402a9d62fedf7a7764b3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agriculture; Basel; Sep2023, Vol. 13 Issue 9, p1665, 19p
Publikováno v:
Agriculture. 12:1876
The aim of the study was to describe the physicochemical properties, with particular emphasis on nutritional value, of apples ‘Chopin’ and clone ‘JB’. The new cultivars were compared with the cultivars commonly cultivated in Polish orchards,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agronomy, Vol 11, Iss 341, p 341 (2021)
Agronomy
Volume 11
Issue 2
Agronomy
Volume 11
Issue 2
The dietary properties of apples make them, along with the other fruits and vegetables, the basis of many slimming or pro-health diets. Availability of apples throughout the year is ensured by various storage technologies, including the use of ripeni