Zobrazeno 1 - 10
of 196
pro vyhledávání: '"A. Kariluoto"'
Autor:
Palni Kundra, Annelies Geirnaert, Benoit Pugin, Serafina Plüss, Susanna Kariluoto, Christophe Lacroix, Anna Greppi
Publikováno v:
BMC Microbiology, Vol 24, Iss 1, Pp 1-14 (2024)
Abstract Background Folate (vitamin B9) occurs naturally mainly as tetrahydrofolate (THF), methyl-tetrahydrofolate (M-THF), and formyl-tetrahydrofolate (F-THF), and as dietary synthetic form (folic acid). While folate auxotrophy and prototrophy are k
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7d1a278d0d774665bd7e3959100e33e0
A common assumption exists according to which machine learning models improve their performance when they have more data to learn from. In this study, the authors wished to clarify the dilemma by performing an empirical experiment utilizing novel voc
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2112.09400
Autor:
Ovaska, Mikael, Kultanen, Joni, Autto, Teemu, Uusnäkki, Joonas, Kariluoto, Antti, Himmanen, Joonas, Virtaneva, Mikko, Kaitila, Pasi, Abrahamsson, Pekka
Sociometric badges are an emerging technology for study how teams interact in physical places. Audio data recorded by sociometric badges is often downsampled to not record discussions of the sociometric badges holders. To gain more information about
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2108.05553
Autor:
Bationo, Fabrice, Seyoum, Yohannes, Chochois, Vincent, Tamene, Aynadis, Kariluoto, Susanna, Saris, Per, Baye, Kaleab, Edelmann, Minnamari, Leconte, Nicolas, Humblot, Christèle
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2023 56
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aino Siitonen, Faisa Nieminen, Veronika Kallio, Fabio Tuccillo, Katja Kantanen, Jose Martin Ramos-Diaz, Kirsi Jouppila, Vieno Piironen, Susanna Kariluoto, Minnamari Edelmann
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 5, p 637 (2024)
Legumes have been recognised as healthy and environmentally friendly protein sources. Knowledge about the vitamin B contents in legume ingredients and extrudates is scarce. In this study, we investigated thiamin, riboflavin, niacin, and folate in var
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/30a01102981144b4afd568a444c3b74d
Autor:
Kundra, Palni, Geirnaert, Annelies, Pugin, Benoit, Plüss, Serafina, Kariluoto, Susanna, Lacroix, Christophe, Greppi, Anna
Publikováno v:
BMC Microbiology; 9/28/2024, p1-14, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Information Warfare, 2020 Jan 01. 19(4), 57-69.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/27033645