Zobrazeno 1 - 10
of 98
pro vyhledávání: '"A. Jraij"'
Publikováno v:
In Journal of Molecular Liquids 15 May 2020 306
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids August 2018 81:328-340
Publikováno v:
BBA Advances, Vol 1, Iss , Pp 100018- (2021)
Quercetin (3,3ʹ,4ʹ,5,7-pentahydroxyl-flavone) is a natural flavonoid with many valuable biological effects, but its solubility in water is low, posing major limitations in applications. Quercetin encapsulation in liposomes increases its bioavailabi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4d43ba09ff7b4d7aae5300ede4affe0e
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 July 2015 178:52-62
Autor:
Abou-Khalil, Rony, Jraij, Alia, Magdalou, Jacques, Ouaini, Naïm, Tome, Daniel, Greige-Gerges, Hélène
Publikováno v:
In Journal of Photochemistry & Photobiology, B: Biology 2009 95(3):189-195
Publikováno v:
The journal of physical chemistry. B. 124(29)
The bending modulus is an important physical constant characterizing lipid membranes. Different methods have been devised for calculating the bending modulus from simulations, and one of them, named the buckling method, is nowadays widely used due to
Publikováno v:
Chemistry and physics of lipids. 234
Membrane elastic properties play a major role in membrane remodeling events, such as vesicle fusion and fission. They are also crucial in drug delivery by liposomes. Different experimental techniques are available to measure elastic properties. Among
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jraij, A., Allouche, A.R., Rabilloud, F., Korek, M., Aubert-Frécon, M., Rayane, D., Compagnon, I., Antoine, R., Broyer, M., Dugourd, Ph.
Publikováno v:
In Chemical Physics 2006 322(3):298-302
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.