Zobrazeno 1 - 10
of 238
pro vyhledávání: '"A. Hakme"'
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis August 2024 132
Publikováno v:
In Food Control July 2024 161
Publikováno v:
In LWT 1 April 2024 197
Publikováno v:
Frontiers in Food Science and Technology, Vol 3 (2023)
Bread, a dietary staple worldwide, owes its diverse physical properties to a complex interplay of composition and processing. This review focuses on recent developments in understanding the physical attributes of bread. It particularly emphasises the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2a6c9b1ac80048b192b214a2a3b3aa16
Publikováno v:
In Food Control June 2023 148
Autor:
Lamia, Bouchra, Dallongeville, Jean, Bensimon, Lionel, Hakme, Antoinette, Bénard, Nathalie, Lévy-bachelot, Laurie, Pouriel, Mathilde, Sitbon, Olivier
Publikováno v:
In Respiratory Medicine and Research June 2023 83
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thais De Sousa Gonçalves, Bruna Lago Chaves, Giovanna Lucieri Alonso Costa, Lia Patrus Bannet, Farid Hakme
Publikováno v:
Revista Brasileira de Cirurgia Plástica, Vol 37, Iss 02, Pp 233-238 (2022)
Introduction: As the concept of post-COVID-19 syndrome emerges, the negative result of an RT-PCR test is no longer enough to represent a patient’s complete clinical recovery. In this context, a question arises: what are the risks of performing sur
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/edc25ff6b8fc4a67ac7521eb6b9b7b4c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.