Zobrazeno 1 - 10
of 372
pro vyhledávání: '"A. Gutnikova"'
Publikováno v:
Управленец, Vol 14, Iss 4, Pp 87-99 (2023)
The culture of food consumption is centered around innovative technologies and the healthy eating ideology. Against this background, manufacturers often use product information to promote products in the market without providing buyers with complete
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2fb00f0f90f640b894f8a0b69995722d
Autor:
Ali, Ruba Mohamed, Lomteva, Svetlana Vitalievna, Aleksandrova, Anzhela Aslanovna, Gutnikova, Ludmilla Valeryevna, Bugrimova, Elena Sergeevna, Sagamonova, Karina Yurievna, Ammar, Manar Noor Aldeen, Shkurat, Tatiana Pavlovna
Publikováno v:
In Gene Reports December 2023 33
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gutnikov, Alla
Publikováno v:
Index on Censorship; Jul2022, Vol. 51 Issue 2, p44-46, 3p
Autor:
Olga Nikolaevna GUTNIKOVA
Publikováno v:
Standards and Quality. :80-85
Autor:
Mark Frary, Alla Gutnikova
Publikováno v:
Index on Censorship. 51:43-46
Autor:
O. N. Gutnikova
Publikováno v:
Economics and Management. 28:176-184
Aim. The presented study aims to investigate the essence of factors and the degree of their influence. Based on this information, the authors aim to determine criteria for identifying classification features and to substantiate the need for a clear r
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Olga Gutnikova (Vechirko)
Publikováno v:
Sustainable and Innovative Development in the Global Digital Age.
The article studies certain types of qualimetry as a method of quality analysis. The scientific works of Russian and foreign scientists considering the features of qualimetric analysis methods application were studied. The study reveals that the meth
Autor:
O.N. Gutnikova
Publikováno v:
Vestnik of the Russian University of Cooperation. :19-23
Цель исследования заключается в проведении анализа подходов к определению понятия «качество услуги» с позиции экономической категори