Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"A. González Arrojo"'
Autor:
T. Scharnweber, E. Rocha, A. González Arrojo, S. Ahlgrimm, B. E. Gunnarson, S. Holzkämper, M. Wilmking
Publikováno v:
Frontiers in Environmental Science, Vol 11 (2023)
In micro-densitometry of wood it is standard procedure to extract resin and other soluble compounds before X-ray analysis to eliminate the influence of these extractives on wood-density. Dendrochemical studies using X-ray fluorescence analysis on the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9ec2fc78c8bd404ca323b76845d3a450
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Amelia González-Arrojo, P. Llano Suárez, B. de la Roza-Delgado, Fernando Vicente, Ana Soldado
Publikováno v:
Journal of Food Composition and Analysis. 70:1-8
This work is focused on development of a quick and simple to use analytical methodology for on-site monitoring the fatty acid (FA) profile in raw milk at farm level by using a near infrared handheld spectrometer. This novel methodology was developed
Autor:
María Cuevas Valdés, Begoña de la Roza-Delgado, Dolores Pérez-Marín, Amelia González Arrojo, Ana Garrido-Varo, Ana Soldado, Francisco Maroto
Publikováno v:
Food Control. 76:74-81
The real time knowledge of dairy milk composition can be used as a tool to guarantee milk quality and safety, offering additional information for dairy producers and consumers. To carry out these in situ analyses, methodologies based on Near Infrared
Publikováno v:
Food Analytical Methods. 8:2250-2260
Fatty acids (FAs) play many essential roles in biological systems, and they are the aim of different research studies due to their benefits on human health. Milk and dairy products contribute significantly to the consumption of FAs in the human diet.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Baizán González, Silvia, Vicente Mainar, Fernando, González Arrojo, Mª Amelia, González García, Consuelo, Roza Delgado, de la, Begoña, Soldado Cabezuelo, Ana, Martínez Fernández, Adela
Publikováno v:
Pastos; Vol. 45, Núm. 2 (2015): Revista Pastos; 23-32
POLI-RED. Revistas Digitales Politécnicas
instname
POLI-RED. Revistas Digitales Politécnicas
instname
ResumenSiguiendo la tendencia actual en Europa de dirigir las explotaciones de vacuno de leche hacia la sostenibilidad económica, social y am- biental, se investiga en busca de alternativas al raigrás italiano para rotar con maíz, que mantengan o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6eab957fcacd45b81f80f3a93586ed5a
http://polired.upm.es/index.php/pastos/article/view/3443
http://polired.upm.es/index.php/pastos/article/view/3443
Autor:
González-Arrojo, Amelia, Soldado, Ana, Vicente, Fernando, Fernández Sánchez, María Luisa, Sanz-Medel, Alfredo, Roza-Delgado, Begoña de la
Publikováno v:
Journal of Food and Nutrition Research 4(5), 303-308 (2016)
Helvia. Repositorio Institucional de la Universidad de Córdoba
instname
Helvia. Repositorio Institucional de la Universidad de Córdoba
instname
Selenium (Se) enrichment improves milk functional nutrient content enhancing its nutritive value and providing health benefits. This Se enriched milk can be considered as “nutraceutical” or “functional food”. However, this benefit should not
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4256e842ba508b3c010865dae83d6523
https://hdl.handle.net/10396/15744
https://hdl.handle.net/10396/15744
Publikováno v:
RUO. Repositorio Institucional de la Universidad de Oviedo
instname
instname
Las conexiones entre alimento, salud animal, nutrición animal y productos animales saludables para consumo humano, como la leche, implican una investigación multidisciplinar. En este sentido, la presencia de ciertos AG de la leche ha adquirido enor
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::7f9ac44fd8fd498f79afc87ae59469f0
http://hdl.handle.net/10651/37465
http://hdl.handle.net/10651/37465