Zobrazeno 1 - 10
of 51 883
pro vyhledávání: '"A. Gnocchi"'
Autor:
Alexander Peter Saccaro
Wenn Sie gerne Gnocchi essen, finden Sie in diesem Buch alles Wissenswerte über Gnocchi: Welche verschiedene Arten Gnocchi es gibt, wie man sie zubereitet, was es dabei zu beachten gibt und natürlich was an Saucen zu ihnen passt. Dabei werden Sie m
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Stasi, Antonio1, Baiano, Antonietta1 antonietta.baiano@unifg.it
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2023, Vol. 35 Issue 2, p98-114. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Purgatorio, Chiara, Anniballi, Fabrizio, Scalfaro, Concetta, Serio, Annalisa, Paparella, Antonello
Publikováno v:
In LWT 15 January 2024 192
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Пищевые системы, Vol 7, Iss 1, Pp 99-104 (2024)
Gnocchi is a type of homemade pasta made from potatoes, flour and eggs. Improving food product quality in terms of nutrition in gnocchi products it is possible now also use food waste. In addition to improvement of food product quality and human heal
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4551cda98bb44bfea75200ecc84ab3d6
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2023 56
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.