Zobrazeno 1 - 10
of 317
pro vyhledávání: '"A. Ganjloo"'
Publikováno v:
مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 19, Iss 4, Pp 399-414 (2023)
Introduction It is believed that edible oils and fats with high levels of unsaturated fatty acids are susceptible to oxidation. Soybean oil as one of the four important edible oils has high content of polyunsaturated fatty acids and so prone to oxid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce58fbd9fea448e3b882ed80c44a7b1d
Publikováno v:
In Reactive and Functional Polymers November 2024 204
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2024 62
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2024 62
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing December 2024 148:187-197
Publikováno v:
In Progress in Organic Coatings July 2024 192
Publikováno v:
In Chemical Engineering and Processing - Process Intensification May 2024 199
Publikováno v:
In Progress in Organic Coatings January 2024 186
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Applied Research on Medicinal and Aromatic Plants December 2022 31