Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"A. Gálvez-Mariscal"'
Autor:
Y. Salinas-Moreno, A. Gálvez-Mariscal, P. Severiano-Pérez, G. Vázquez-Carrillo, L.L. Trejo-Téllez
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 7, Pp e28314- (2024)
Maize tortilla is the best-recognized food product of Mexican gastronomy. Artisanal maize tortillas (AMT) are prepared with native maize varieties and a traditional process. The aims of this study were to identify sensory attributes, texture, and col
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/719f87f624bd43e7baeadcc5facfd0c8
Autor:
Salinas-Moreno, Y., Gálvez-Mariscal, A., Severiano-Pérez, P., Vázquez-Carrillo, G., Trejo-Téllez, L.L.
Publikováno v:
In Heliyon 15 April 2024 10(7)
Autor:
Kelly Cristina Durán-Escalante, Juan Javier Ortiz-Díaz, Juan Pablo Pinzón-Esquivel, María Amanda Gálvez-Mariscal, Rita Guadalupe Alfaro-Bates
Publikováno v:
Grana. 62:133-145
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
DURÁN ESCALANTE, KELLY CRISTINA, JAVIER ORTIZ-DÍAZ, JUAN, PINZÓN ESQUIVEL, JUAN PABLO, GÁLVEZ MARISCAL, MARÍA AMANDA
Publikováno v:
Innotec; jul-dic2023, Issue 26, p1-20, 20p
Publikováno v:
La bioeconomía. Nuevo marco para el crecimiento sostenible en América Latina
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::b64af7d0a4b7a0c05d602e70e76e12db
https://doi.org/10.2307/j.ctvkwnpxt.11
https://doi.org/10.2307/j.ctvkwnpxt.11
Publikováno v:
La bioeconomía. Nuevo marco para el crecimiento sostenible en América Latina
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::c173b0afae502a7dd6c144df3444001e
https://doi.org/10.2307/j.ctvkwnpxt.23
https://doi.org/10.2307/j.ctvkwnpxt.23
Autor:
Maricruz Martinez-Martinez, Irma Romero, Erika Gomez-Chang, Amanda Gálvez-Mariscal, Guadalupe Vanessa Uribe-Estanislao
Publikováno v:
Journal of medicinal food. 21(11)
"Quelites" are edible plants that are part of the traditional agro-ecosystems in Mexico. These plants, despite their already known nutritional properties, are now considered neglected and underutilized species. With the objective of promoting their r
Autor:
Laura A. Velázquez-Villegas, Armando R. Tovar, Liliana León-López, Amanda Gálvez-Mariscal, Nimbe Torres, Gloria Dávila-Ortiz, Daniel Arrieta-Baez, Claudia Marquez-Mota
Publikováno v:
Plant Foods for Human Nutrition. 70:351-356
Jatropha curcas is an oil seed plant that belongs to the Euphorbiaceae family. Nontoxic genotypes have been reported in Mexico. The purpose of the present work was to evaluate the effect of a Mexican variety of J. curcas protein concentrate (JCP) on
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.