Zobrazeno 1 - 10
of 178
pro vyhledávání: '"A. Fickak"'
Autor:
A. A. Fickak, M. B. Othman, A. I. Hobani, G. M. Mohamed, S. Al- Ghamdi, B. Alfaifi, W. M. Elamin
Publikováno v:
Теория и практика переработки мяса, Vol 9, Iss 2, Pp 153-159 (2024)
Camel meat was subjected to sous-vide and conventional oven cooking at different combinations of temperature (70, 80, 90, and 100 °C) and time (30, 60, 90, 120, 150, and 180 minutes). The influence on the mechanical properties (shear force, penetrat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f843ef0690d54c16aa8913ce0c09fae1
Autor:
Mohamed A. Rashwan, Ibrahim M. Al-Helal, Sulaiman S. Al-Showaiman, Adil A. Fickak, Waleed A. Almasoud, Fahad N. Alkoaik, Mansour N. Ibrahim
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 17, Pp e36997- (2024)
Evaporative cooling in the kingdom of Saudi Arabia is one of the most important cooling systems used inside greenhouses to obtain an acceptable temperature change in hot, dry climates. It is considered insufficient during very hot summer periods, whe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e148db4f8456470eaa4f444d26456356
Autor:
Rashwan, Mohamed A. a, b, ⁎, Al-Helal, Ibrahim M. a, Al-Showaiman, Sulaiman S. a, Fickak, Adil A. a, Almasoud, Waleed A. a, Alkoaik, Fahad N. a, Ibrahim, Mansour N. a
Publikováno v:
In Heliyon 15 September 2024 10(17)
Autor:
Mohamed Ahmed, Isam A., Alqah, Hesham A.S., Saleh, Ali, Al-Juhaimi, Fahad Y., Babiker, Elfadil E., Ghafoor, Kashif, Hassan, Amro B., Osman, Magdi A., Fickak, Adil
Publikováno v:
In LWT February 2021 137
Autor:
Mahmoud Younis, Isam A. Mohamed Ahmed, Khaled A. Ahmed, Hany M. Yehia, Diaeldin O. Abdelkarim, Adil Fickak, Assem I. Zein El-Abedein, Abdulla Alhamdan, Ahmed Elfeky
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 9, Iss 2, p 155 (2023)
Fresh dates of the Barhi cultivar at the Khalal maturity stage are well known for their pleasant taste, crispy texture, and bright yellow color. One of the primary technical challenges is preserving the initial high-quality fresh Khalal Barhi dates a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ffef10926f7a4cc2a0504ca42fed27de
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Salah A. Almaiman, Ibrahim Abdel Rahman, Alkhudayri, Mostafa Gassem, Amro B. Hassan, Mohammed A. Mohammed, Haya F. Alhuthayli, Magdi A. Osman, Adil Fickak, Dalal
Publikováno v:
Journal of Oleo Science. 70:409-415
Effect of traditional fermentation on pH, titratable acidity, proteins, amino acids, and sugars contents of three local sorghum cultivars namely Hamra, Biadah and Shahla used in making khamir local bread were investigated. During 24 fermentations, th
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2011 104(3):323-331