Zobrazeno 1 - 10
of 153
pro vyhledávání: '"A. El Antari"'
Publikováno v:
African and Mediterranean Agricultural Journal - Al Awamia, Vol 0, Iss 134, Pp 150-176 (2022)
The fennel is a typical plant of the Mediterranean region used in traditional pharmacopoeia and as an aromatic spice. This study was interested in an evaluation of the physical, physicochemical and biochemical criteria and the biological activities o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0fddca785dcd4d53afc90e8cbcb3ff63
Autor:
Hasnaâ Harrak, Ibtissame Guirrou, Abderraouf El Antari, Said Zantar, Younés Noutfia, Kaoutar Elfazazi, Mohamed Boujnah
Publikováno v:
African and Mediterranean Agricultural Journal - Al Awamia, Iss 143, Pp 319-333 (2024)
Plusieurs filières agricoles marocaines regorgent de produits de terroir résilients ayant la capacité de résister aux changements climatiques. La caractérisation, la valorisation et la promotion de ces produits figurent parmi les priorités des
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5b6ebcf17020409eafddb3f4f69be6c2
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 59, Iss 3, Pp 225-233 (2008)
This study was conducted to evaluate the quantitative and qualitative effects of partial rootzone drying (PRD) irrigation on olive trees and their fruit and oil quality. Olive trees of the Moroccan Picholine variety were grown under arid conditions i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe20b255f2c640ad9c7736d400cf721a
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 50, Iss 1, Pp 1-6 (1999)
The evolution of the maturity index during the ripeness of olives from the Moroccan Picholine variety did not show any significant variation before the middle of September. After this date it began the growing and reached the maximum value (4.7) at t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c08fbc3ea5f945699ac63b5e7d8d6ec6
Autor:
H. Ajana, A. El Antari
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 49, Iss 5-6, Pp 405-410 (1998)
From june to february 13 olive samples from Moroccan Picholine olive trees were collected. The oils from the first samples have high acidity levels (>1%). But this latter decreases rapidly then stabilizes between 0.36 and 0.44%. The evolution of the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b2bd523901174ef6a1a9ec91b5d2d23d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
El Kihel, Karima, Saadi, Hasnae, Aharrouch, Rachid, El Antari, Abdelmoumen, Hachem, Nabil, Madani, Mohamed, El Bouziani, Mohammed
Publikováno v:
Multidiscipline Modeling in Materials and Structures, 2021, Vol. 17, Issue 5, pp. 861-881.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/MMMS-03-2021-0060
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Physica A: Statistical Mechanics and its Applications 15 September 2021 578
Publikováno v:
In Chinese Journal of Physics June 2021 71:12-21