Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"A. Dehlon"'
Publikováno v:
Cereal Chemistry
Cereal Chemistry, American Association of Cereal Chemists, 2000, 77 (5), pp.685-691. ⟨10.1094/CCHEM.2000.77.5.685⟩
Cereal Chemistry, American Association of Cereal Chemists, 2000, 77 (5), pp.685-691. ⟨10.1094/CCHEM.2000.77.5.685⟩
The size-exclusion (SE) HPLC profile of total protein extract obtained by sonication of flour samples at ambient temperature showed marked instability on reinjection. Instability was related to the presence of flour proteases that were inactivated by
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::519c56d53f14e9792895f42d05884fc4
https://hal.inrae.fr/hal-02693240
https://hal.inrae.fr/hal-02693240
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Atherosclerosis. 39:125-129
The essential part played by rheological factors in the genesis of thrombosis and atherosclerosis has often been mentioned. Thus, we undertook an investigation on plasmatic rheological factors in an animal model with modifications in plasma lipids (h
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.