Zobrazeno 1 - 10
of 202
pro vyhledávání: '"A. Dancausa"'
Autor:
Dancausa Millán, Mª Genoveva1 (AUTHOR) z62damim@uco.es, Millán Vázquez de la Torre, Mª Genoveva2 (AUTHOR) gmillan@uloyola.es
Publikováno v:
Administrative Sciences (2076-3387). Sep2024, Vol. 14 Issue 9, p214. 24p.
3D food printing: Technological advances, personalization and future challenges in the food industry
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science September 2024 37
Publikováno v:
Land, Vol 13, Iss 10, p 1587 (2024)
Olive oil is not only an essential culinary element in the diet of Mediterranean countries, but it is also becoming an increasingly attractive element from a tourism perspective. The olive grove landscape, ancient olive trees, and oil mills are incre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ff81f1261234be491b48e07bbcb8921
Publikováno v:
Administrative Sciences, Vol 14, Iss 9, p 214 (2024)
Technology is evolving and being implemented across nearly every sector of society, including health, nutrition, and sustainability. Specifically, artificial intelligence (AI) has become an essential tool in gastronomy, not only facilitating chefs’
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ed68d821e6b42d9bcf6c456edbfc0d3
Autor:
Francisco Dancausa Ruiz
Publikováno v:
E-RPH, Iss 33 (2023)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b39cec4121684efb993174f55ee9ba60
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science September 2022 29
Publikováno v:
Land (2012); Oct2024, Vol. 13 Issue 10, p1587, 20p
Autor:
Mª Genoveva Dancausa Millán, Javier Sanchez-Rivas García, Mª Genoveva Millán Vázquez de la Torre
Publikováno v:
Land, Vol 12, Iss 8, p 1507 (2023)
Andalucía, located in the southern region of Spain, is the world’s largest producer of olive oil. It is home to over 70 million olive trees, which shape the distinctive landscape of the olive groves typical of the Mediterranean Basin. This researc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9aae04411753457abcf96143165ab803