Zobrazeno 1 - 10
of 1 193
pro vyhledávání: '"A. Cristina Figueiredo"'
Autor:
Josélia Monteiro, Paula Scotti-Campos, Isabel Pais, A. Cristina Figueiredo, Dulce Viegas, Fernando Reboredo
Publikováno v:
Heliyon, Vol 8, Iss 12, Pp e12647- (2022)
The evaluation of the elemental content of moringa leaves and flowers by Energy Dispersive X-Ray Fluorescence Spectrometry revealed that the leaves are a good source of some macro (Ca and K) and micronutrients (Mn) beyond the presence of important po
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc7e7c78db5a409bbc290bb8a4097488
Autor:
Alexandra M. Machado, Violeta Lopes, Ana M. Barata, Orlanda Póvoa, Noémia Farinha, A. Cristina Figueiredo
Publikováno v:
Plants, Vol 12, Iss 3, p 621 (2023)
Origanum vulgare L. is a well-known aromatic and medicinal plant, whose essential oil (EO) has recognised flavouring and medicinal properties. In this study, Origanum vulgare subsp. virens (Hoffmanns. & Link) Ietsw. EOs, isolated from accessions grow
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fafdb27caa924a719a2e2869a72ffabe
Publikováno v:
Arabian Journal of Chemistry, Vol 7, Iss 2, Pp 243-251 (2014)
The chemical variability of the essential oils of Artemisia herba-alba Asso aerial parts, collected at Algeria was evaluated. A. herba-alba populations were collected in four regions, Benifouda; Bougaa; Boussaada and Boutaleb, at two different period
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e5fc275312ee4bd7be5bb711245fbde1
Autor:
Silva, Adriano Lima da, Sales, Herbet Bezerra, Meneghetti, Simoni Margareti Plentz, Motta, Rayssa Jossanea Brasileiro, Silva, Bruno José Barros da, Santos, Iêda Maria Garcia dos, Costa, Ana Cristina Figueiredo de Melo
Publikováno v:
In Ceramics International 1 November 2024 50(21) Part C:43874-43892
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Machado, Alexandra M., Tomás, Andreia, Russo-Almeida, Paulo, Duarte, Aida, Antunes, Marília, Vilas-Boas, Miguel, Graça Miguel, M., Cristina Figueiredo, A.
Publikováno v:
In Food Research International July 2022 157