Zobrazeno 1 - 10
of 327
pro vyhledávání: '"A. Cardador-Martínez"'
Autor:
Tienda-Vazquez, Mario Adrian, Perez-Herrera, Mariana, Carrasco-Morales, Oscar, Tellez-Perez, Carmen, Alonzo-Macias, Maritza, Cardador-Martínez, Anaberta
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies July 2024 95
Autor:
King-Loeza, Yanmei, Ciprián-Macías, Denisse Anallely, Cardador-Martínez, Anaberta, Martín-del-Campo, Sandra Teresita, Castañeda-Saucedo, Ma. Claudia, Ramírez-Anaya, Jessica del Pilar
Publikováno v:
In Journal of Agriculture and Food Research June 2023 12
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yanmei King-Loeza, Denisse Anallely Ciprián-Macías, Anaberta Cardador-Martínez, Sandra Teresita Martín-del-Campo, Ma. Claudia Castañeda-Saucedo, Jessica del Pilar Ramírez-Anaya
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 12, Iss , Pp 100573- (2023)
The avocado's quality classification criteria are based on the presence and extension of fruit shape defects and surface damages made during its growth or postharvest handling. This study aims to address the variations according to the commercial qua
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f4a81d24c59a47d89d2bd222d6a31a41
Autor:
Corzo-Ríos, L.J., Jiménez-Martínez, C., Cid-Gallegos, M.S., Cardador-Martínez, A., Martínez-Herrera, J., Sánchez-Chino, X.M.
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science December 2022 30
Autor:
Brenda A. Palomo-de León, Heriberto Castro, Mayra E. Sánchez-Murillo, Ana Laura de la Garza, Beatriz A. Rodríguez-Romero, Maritza Alonzo-Macías, Aurea K. Ramírez-Jiménez, Anaberta Cardador-Martínez, Marcelo Hernández-Salazar
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 19, p 3670 (2023)
Honey is considered one of the last untreated natural food substances, with a complex composition. It is produced by bees (Apis mellifera) from nectar. The glycemic index (GI) is a physiological assessment of a food’s carbohydrate content via its e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8dcd365a75054f148000d96096a31188
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mario Adrian Tienda-Vazquez, Rocío Daniela Soto-Castro, Oscar Carrasco-Morales, Carmen Téllez-Pérez, Roberto Parra-Saldívar, Maritza Alonzo-Macías, Anaberta Cardador-Martínez
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 10, p 4119 (2023)
Instant controlled pressure drop (DIC) is one of the emerging technologies in food processing; it can be used for drying, freezing and the extraction of bioactive molecules without damaging their properties. Legumes, such as lentils, are one of the m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8348ac0ddfcf4d88b938769c68540876