Zobrazeno 1 - 10
of 853
pro vyhledávání: '"A. Besmer"'
Autor:
S. Wadhwa, A.J. Yoon, K. Kister, I. Bolin, N. Chintalapudi, A. Besmer, A. Cantos, J. Shah, S.K. Gaitonde, S.W. Granger, C. Bryce, R. Fischer, S.B. Eisig, M.T. Yin
Publikováno v:
Journal of Oral Biology and Craniofacial Research, Vol 13, Iss 2, Pp 267-271 (2023)
Objective: The pandemic caused by SARS-CoV-2 virus continues to have a profound effect worldwide. However, COVID-19 induced oral facial manifestations have not been fully described. We conducted a prospective study to demonstrate feasibility of anti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d79ce3815d1f4413b0f92e9b07f4663d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wadhwa, S., Yoon, A.J., Kister, K., Bolin, I., Chintalapudi, N., Besmer, A., Cantos, A., Shah, J., Gaitonde, S.K., Granger, S.W., Bryce, C., Fischer, R., Eisig, S.B., Yin, M.T.
Publikováno v:
In Journal of Oral Biology and Craniofacial Research March-April 2023 13(2):267-271
Autor:
Besmer Régis Ahissou, Wendnéyidé Mathieu Sawadogo, Aimé H. Bokonon-Gant, Irénée Somda, François Verheggen
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 26, Iss 4, Pp 191-197 (2022)
Description of the subject. The fall armyworm Spodoptera frugiperda Smith has recently invaded sub-Saharan African countries where it causes significant losses to maize since 2016. Objectives. In this study, we examined farmers' knowledge of the f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/39d767456d83450f92e066d7402092ae
Autor:
Alexis Joran, Konstanze Schiessl, Géraldine Klein, Michael D. Besmer, Camille Eicher, Hervé Alexandre
Publikováno v:
OENO One, Vol 57, Iss 2 (2023)
The management of microbial flora is a key element of the winemaking process. It impacts process time, fermentation quality (e.g., production of alcohol, development of aroma compounds, absence of undesirable microorganisms) and the overall quality o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e68fee03071d4a06a6a9973c7a0d0d87
Autor:
AHISSOU, Besmer Régis, SAWADOGO, Wendnéyidé Mathieu, SANKARA, Fernand, BROSTAUX, Yves, BOKONON-GANTA, Aimé H., SOMDA, Irénée, VERHEGGEN, François J.
Publikováno v:
In Scientific African July 2022 16
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hess, Angelika, Baum, Chiara, Schiessl, Konstanze, Besmer, Michael D., Hammes, Frederik, Morgenroth, Eberhard
Publikováno v:
In Water Research X 1 December 2021 13
Autor:
Russo, Stefania, Besmer, Michael D., Blumensaat, Frank, Bouffard, Damien, Disch, Andy, Hammes, Frederik, Hess, Angelika, Lürig, Moritz, Matthews, Blake, Minaudo, Camille, Morgenroth, Eberhard, Tran-Khac, Viet, Villez, Kris
Publikováno v:
In Water Research 1 November 2021 206