Zobrazeno 1 - 10
of 223
pro vyhledávání: '"A. Benítez Cabello"'
Autor:
V. Romero-Gil, F. Rodríguez-Gómez, M. Á. Ruiz-Bellido, A. Benítez Cabello, A. Garrido-Fernández, F. N. Arroyo-López
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 70, Iss 2, Pp e306-e306 (2019)
Few studies have been carried out to determine the shelf-life of the Aloreña de Málaga table olive packaging from a physicochemical, microbiological and sensorial point of view. This study showed that under the current packaging conditions, commerc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/78e445e87a654cd7935be337ecbd5ea0
Autor:
López-García, Elio, Romero-Gil, Verónica, Arroyo-López, Francisco Noé, Benítez-Cabello, Antonio
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 June 2024 417
Autor:
López-García, Elio, Benítez-Cabello, Antonio, Rodríguez-Gómez, Francisco, Romero-Gil, Verónica, Garrido-Fernández, Antonio, Jiménez-Díaz, Rufino, Arroyo-López, Francisco Noé
Publikováno v:
In Food Control July 2022 137
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Martín, R.1 (AUTHOR) Rebeca.martin-rosique@inrae.fr, Benítez-Cabello, A.1 (AUTHOR), Kulakauskas, S.2 (AUTHOR), Viana, M. V. C.1,3 (AUTHOR), Chamignon, C.1 (AUTHOR), Courtin, P.2 (AUTHOR), Carbonne, C.1 (AUTHOR), Chain, F.1 (AUTHOR), Pham, H. P.4 (AUTHOR), Derrien, Muriel5 (AUTHOR), Bermúdez-Humarán, L. G.1 (AUTHOR), Chapot-Chartier, M. P.2 (AUTHOR), Smokvina, T.5 (AUTHOR), Langella, P.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Scientific Reports. 4/14/2023, Vol. 13 Issue 1, p1-14. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
López-García, Elio, Marín-Gordillo, Ana, Sánchez-Hidalgo, Marina, Ávila-Román, Javier, Romero-Gil, Verónica, Bermúdez-Oria, Alejandra, Benítez-Cabello, Antonio, Garrido-Fernández, Antonio, Rodríguez-Gómez, Francisco, Arroyo-López, Francisco Noé
Publikováno v:
Food & Function; 2/21/2024, Vol. 15 Issue 4, p1938-1947, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.