Zobrazeno 1 - 10
of 103
pro vyhledávání: '"A. Bautil"'
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 99, Iss 5, Pp 2555-2565 (2020)
While arabinoxylans (AX), an important dietary fiber fraction of wheat-based broiler diets, are known for exerting antinutritional effects in the gastrointestinal (GI) tract of broilers, the prebiotic potential of arabinoxylan-oligosaccharides (AXOS)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5a6c722dede1461099f66214e4fc40e2
Publikováno v:
Animal, Vol 12, Iss 7, Pp 1493-1500 (2018)
Protein content reduction in broiler breeder diets has been increasingly investigated. However, broiler breeders reared on low protein diets are characterized by a deterioration of the feather condition. Furthermore, polydipsia induced by controlled
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c194010ea0241a0b9fd2722028f8aaa
Autor:
Thielemans, Karel, De Bondt, Yamina, Bautil, An, Roye, Chiara, Sels, Bert F., Courtin, Christophe M.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2024 146 Part A
Publikováno v:
Animal Nutrition, Vol 12, Iss , Pp 308-320 (2023)
Since the caecal microbiota of young broilers are not yet able to ferment the dietary fibre (DF) fraction of the feed to a large extent, increasing the accessibility of DF substrates along the gastrointestinal tract is crucial to benefit from the hea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/63fe7b1740f4437cbd0800378cbabe30
Autor:
Thielemans, Karel, De Bondt, Yamina, Van den Bosch, Sander, Bautil, An, Roye, Chiara, Deneyer, Aron, Courtin, Christophe M., Sels, Bert F.
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 15 October 2022 294
Autor:
Ines Dieryck, Winnie Dejonghe, Wouter Van Hecke, Joy Delacourt, An Bautil, Christophe M. Courtin, Daniel Vermeulen, Johan Buyse, Jan Paeshuyse
Publikováno v:
Animals, Vol 13, Iss 22, p 3511 (2023)
Although antibiotic resistance emerges naturally, this process has been accelerated by the worldwide overuse and misuse of antibiotics. It is essential to find effective alternatives in the broiler industry to improve poultry health while maintaining
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/513623fcfc6748df8f7db6a99c860ce7
Autor:
Evelyne Timmermans, Ine Langie, An Bautil, Kristof Brijs, Carolien Buvé, Ann Van Loey, Ilse Scheirlinck, Roel Van der Meulen, Christophe M. Courtin
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 4, p 830 (2023)
Despite the diverse functions of yeast, only a relatively homogenous group of Saccharomyces cerevisiae yeasts is used in the baking industry. Much of the potential of the natural diversity of yeasts has not been explored, and the sensory complexity o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6e96a10e2409423995537bdfc6293ddb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.