Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"A. Ayduğan"'
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 73, Iss 4 (2022)
Cold pressed oil was produced from milk thistle seeds, and its composition and sensorial properties were determined. The seeds were found to contain 14.98% oil, 17.31% protein and 4.14% ash. The peroxide value of the oil (11.39 meqO2/kg oil) was with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/36644d79361143eeb11dc48fd190e638
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Orthopaedica et Traumatologica Turcica, Vol 55, Iss 6, Pp 486-492 (2021)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/52c88b3e7a6f47969429abe5980ffe69
Publikováno v:
In International Journal of Electrical Power and Energy Systems February 2021 125
Publikováno v:
Grasas y Aceites. Oct-Dec2022, Vol. 73 Issue 4, p1-10. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Surface Science 2009 603(15):2271-2275
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Mecmuas, Vol 71, Iss 1, Pp 77-80 (2018)
Aim:Tibia shaft fracture is a common long bone fracture which might be seen along with tibia plateau, malleol and fibula fractures. It is known that posterior malleol fractures are the most frequent fracture type that accompany tibia shaft fractures.