Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"A. Angel-Cuapio"'
Autor:
Benito Flores-Chávez, Paul Misael Garza-López, Alejandro Angel-Cuapio, Sergio Hernández-León, Saúl Espinosa-Zaragoza, Francisco Joaquín Villafaña-Rivera, Oscar Arce-Cervantes, Josefa Espitia-López
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 25, Iss 1, Pp 708-716 (2022)
A sensory diagnostic of organic coffee from Otomí-Tepehua zone of Hidalgo state was carried out, which were subjected to 4 types of roasting: Medium roasting, Intense roasting, Very Intense roasting, and Artisanal roasting using a mud “comal.” A
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa963a6e7d9b49f29970fb9c58fab193
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ordaz-Hernández, Armando, Montesinos-Matías, Roberto, Mellín-Rosas, Marco A., Pérez-Aguirre, Teresa, Loera, Octavio, Angel-Cuapio, Alejandro
Publikováno v:
World Journal of Microbiology & Biotechnology; Apr2024, Vol. 40 Issue 4, p1-10, 10p
Autor:
Josefa Espitia-López, Félix Rogelio-Flores, Alejandro Angel-Cuapio, Benito Flores-Chávez, Oscar Arce-Cervantes, Sergio Hernández-León, Paul Misael Garza-López
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 22, Iss 1, Pp 967-973 (2019)
A sensory evaluation was performed for coffee samples using the Check-All-That-Apply (CATA) method. The samples included Mexican coffee from Hidalgo and Colima states. The brews were prepared by the espresso and French press methods. The data obtaine
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/716b92729958418ba92611abe68c23e1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oscar Arce-Cervantes, Félix Rogelio-Flores, Benito Flores-Chávez, Josefa Espitia-López, Sergio Hernández-León, Alejandro Angel-Cuapio, Paul Misael Garza-López
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 22, Iss 1, Pp 967-973 (2019)
A sensory evaluation was performed for coffee samples using the Check-All-That-Apply (CATA) method. The samples included Mexican coffee from Hidalgo and Colima states. The brews were prepared by the espresso and French press methods. The data obtaine
Autor:
Alejandro Angel-Cuapio, César Andrés Ángel-Sahagún, Yazmin Colin-Bonifacio, Roberto Montesinos-Matías, Rosa Elia García-García, Armando Ordaz-Hernández, Hugo César Arredondo-Bernal
Publikováno v:
Journal of basic microbiologyREFERENCES. 61(2)
Media formulated with insect cuticle (0.5% and 1%; Sphequit Sph®), with a reduction in nutrients (¼ Sabouraud dextrose agar + yeast [SDAY]) and commercial media (potato dextrose agar, Sabouraud dextrose agar) were evaluated for the cultivation of B
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jessica Riveros-Ramírez, Guadalupe Monserrat Veloz-Badillo, Oscar Arce-Cervantes, Paul Misael Garza-López, Josefa Espitia-López, Octavio Loera, Benito Flores-Chávez, Alejandro Angel-Cuapio
Publikováno v:
3 Biotech. 9
In this study, the endophytic capacity of B. bassiana was determined for two barley (Hordeum vulgare) varieties, Josefa and Esmeralda, inoculated with a seedling immersion at three different concentrations (1 × 106, 1 × 107 and 1 × 108 conidia/mL)