Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"A. Algarra Alarcón"'
Autor:
Ernst J. Woltering, Devasena Samudrala, Guglielmo Costa, Fotios G. Papasotiriou, Brian Farneti, Alberto Algarra Alarcón, Frans J. M. Harren, Simona M. Cristescu
Publikováno v:
Food Bioprocess Technology 8 (2015) 7
Food and Bioprocess Technology, 8, 1442-1454
Food and Bioprocess Technology, 8, 7, pp. 1442-1454
Food Bioprocess Technology, 8(7), 1442-1454
Food and Bioprocess Technology
Food and Bioprocess Technology, 8, 1442-1454
Food and Bioprocess Technology, 8, 7, pp. 1442-1454
Food Bioprocess Technology, 8(7), 1442-1454
Food and Bioprocess Technology
Fruit and vegetables are regularly stored by consumers in the refrigerator at temperatures that may be well below the recommended storage temperatures. Apart from causing visible symptoms such as watery, sunken areas on the skin, chilling may also in
Publikováno v:
Postharvest Biology and Technology, 96, 53-63
Postharvest Biology and Technology 96 (2014)
Postharvest Biology and Technology 96 (2014)
The aim of this study was to increase the understanding of chlorophyll breakdown and lycopene synthesis at a quantitative level in Solanum lycopersicum fruit. To accomplish this, a kinetic model is proposed describing the transition from chloro- to c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::bec664760ad83a020b1a70b6bdc2899e
https://research.wur.nl/en/publications/quantifying-lycopene-synthesis-and-chlorophyll-breakdown-in-tomat
https://research.wur.nl/en/publications/quantifying-lycopene-synthesis-and-chlorophyll-breakdown-in-tomat
Autor:
Guglielmo Costa, Frans J. M. Harren, Nancy T.E. Holthuysen, Simona M. Cristescu, Ernst J. Woltering, Alberto Algarra Alarcón, Brian Farneti
Publikováno v:
Food Research International, 54, 1579-1588
Food Research International, 54(2), 1579-1588
Food Research International, 54, 2, pp. 1579-1588
Food Research International 54 (2013) 2
Food Research International, 54(2), 1579-1588
Food Research International, 54, 2, pp. 1579-1588
Food Research International 54 (2013) 2
The aim of this study was to develop an analytical system to study the tomato aroma profile. An artificial chewing device coupled to a PTR-MS was developed to mimic, as close as possible, the release of volatiles during chewing in the human mouth and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::77999007b155fcc0b415c1a8d39781e1
https://doi.org/10.1016/j.foodres.2013.09.015
https://doi.org/10.1016/j.foodres.2013.09.015
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Plant Cell, Tissue & Organ Culture; Sep2019, Vol. 138 Issue 3, p459-466, 8p