Zobrazeno 1 - 10
of 222
pro vyhledávání: '"A. A. Osmolovskiy"'
Publikováno v:
Microbiology Research, Vol 13, Iss 4, Pp 898-908 (2022)
Thrombotherapy is an important approach in treatment of various diseases associated with pathologies of the cardiovascular and human hemostasis systems. Screening for producers of modern, specific, and safe thrombolytic substances is an important tas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b349a41e43374f459cd35fc600303a70
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zvonareva, E. S.1 (AUTHOR), Osmolovskiy, A. A.1 (AUTHOR) aosmol@mail.ru, Baranova, N. A.1 (AUTHOR), Kotova, I. B.1 (AUTHOR), Kreyer, V. G.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Applied Biochemistry & Microbiology. Aug2023, Vol. 59 Issue 4, p476-481. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
Microbial keratinases exhibit a momentous role in converting keratin biowastes into exceedingly valuable protein supplements. This study reports a novel, highly stable keratinase from Bacillus pacificus RSA27 for the production of pure peptides rich
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/680afe87472343f0ae78c86cd2aa88a6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Vestnik Moskovskogo universiteta. Seria 16. Biologia. 78:43-48
The in vitro anticoagulant action of proteases secreted by the micromycete Aspergillus ochraceus L-1 and contained in snakes’ venoms (Protac® and RVV-X® preparations) was studied. The severity of the action of micromycete protease in relation to
Publikováno v:
Polymers, Vol 14, Iss 8, p 1601 (2022)
Currently, the growth of the global population leads to an increase in demand for agricultural products. Expanding the obtaining and consumption of food products results in a scale up in the amount of by-products formed, the development of processing
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4df132b9c4344dc7880bd8aa0b0a7cea
Autor:
Alexander A. Osmolovskiy, Elizaveta A. Popova, Valeriana G. Kreyer, Nina A. Baranova, Nikolay S. Egorov
Publikováno v:
Biotechnology Reports, Vol 29, Iss , Pp e00576- (2021)
A new method has been developed to increase the productivity of aspergilli - producers of extracellular proteinases based on their cultivation on vermiculite under solid-state fermentation conditions. The productivity of the mycelium Aspergillus ochr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4d1a1bcf73854c1aae034afd7c9dae01
Autor:
Timorshina, Svetlana1 (AUTHOR) e.a.popova1994@gmail.com, Popova, Elizaveta1 (AUTHOR), Osmolovskiy, Alexander1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Polymers (20734360). Apr2022, Vol. 14 Issue 8, pN.PAG-N.PAG. 20p.