Zobrazeno 1 - 10
of 199
pro vyhledávání: '"A. A. Chernonosov"'
Publikováno v:
Bioinorganic Chemistry and Applications, Vol 2014 (2014)
Water solubility of phthalocyanines (Pcs) usually increases by the introduction of charged or carboxy substituents in the peripheral positions of the macrocycle. As a result, such structural changes influence their photophysical and photochemical pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96b31a5645c4414fae9bca0aa16927f6
Autor:
Shnaider, Svetlana, Zhilich, Snezhana V., Zotkina, Lidia V., Boxleitner, Kseniia A., Taylor, William T.T., Sayfullaev, Nuritdin, Koval, Vladimir V., Baranova, Svetlana V., Chernonosov, Alexander A., Kutnyakova, Lyubov A., Tonasso-Calvière, Laure, Orlando, Ludovic, Spengler, Robert
Publikováno v:
In Archaeological Research in Asia June 2023 34
Autor:
Kostikova, Vera A.1 (AUTHOR) e.kovaleva2@g.nsu.ru, Petrova, Natalia V.2 (AUTHOR) npetrova@binran.ru, Chernonosov, Alexander A.3 (AUTHOR) alexander.chernonosov@niboch.nsc.ru, Koval, Vladimir V.3,4 (AUTHOR) koval@niboch.nsc.ru, Kovaleva, Evgeniia R.1,4 (AUTHOR), Wang, Wei5,6 (AUTHOR) wangwei1127@ibcas.ac.cn, Erst, Andrey S.1 (AUTHOR) serebryakova-va@yandex.ru
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Jan2024, Vol. 25 Issue 2, p989. 18p.
Autor:
Baranova, Svetlana V., Zhdanova, Polina V., Koveshnikova, Anastasia D., Pestryakov, Pavel E., Vokhtantsev, Ivan P., Chernonosov, Alexander A., Koval, Vladimir V.
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences; Oct2024, Vol. 25 Issue 19, p10862, 12p
Autor:
Vera A. Kostikova, Natalia V. Petrova, Tatiana M. Shaldaeva, Vladimir V. Koval, Alexander A. Chernonosov
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 24, Iss 18, p 13872 (2023)
By means of liquid chromatography combined with high-resolution mass spectrometry, metabolite profiling was performed on an aqueous-ethanol extract from Spiraea hypericifolia (Rosaceae) collected in Siberia (Russia). Up to 140 compounds were found in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6b00b507daf74c62bf7428b17504311f
Autor:
Ishchenko, Roman A., Kargapolova, Irina Yu., Orlova, Natalia А., Shelkovnikov, Vladimir V., Maksimov, Alexander М., Ryazanov, Nikita D., Berezhnaya, Viktoria N., Chernonosov, Alexander А.
Publikováno v:
In Journal of Fluorine Chemistry August 2021 248
Publikováno v:
Applied Food Biotechnology, Vol 8, Iss 3, Pp 213-223 (2021)
Background and Objective: Currently, there is a trend towards a healthy lifestyle. Interest in specialty foods is increasing due to the desire for a balanced diet. One of the main food products of the population is bread and bakery products. These pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/66ffe4e5dea346a2bc45b29b2493f370
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.