Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"A Wanangkarn"'
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 23, Iss 4 (2021)
ABSTRACT This study investigated the influence of cold chain integrity during postwashing processing and storage on chicken egg quality. Postwashed eggs from a commercial washing plant were assigned to eight groups that simulated the conditions of po
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5b589ac242a94fc088043f6df1b19437
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 November 2012 135(2):515-521
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science, Volume: 23, Issue: 4, Article number: eRBCA-2021-1458, Published: 01 NOV 2021
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 23, Iss 4 (2021)
Brazilian Journal of Poultry Science v.23 n.4 2021
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 23, Iss 4 (2021)
Brazilian Journal of Poultry Science v.23 n.4 2021
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
This study investigated the influence of cold chain integrity during postwashing processing and storage on chicken egg quality. Postwashed eggs from a commercial washing plant were assigned to eight groups that simulated the conditions of postwashing
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::66640fc943d1531d8d3a39fe8999ccab
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2021000400305&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2021000400305&lng=en&tlng=en
Publikováno v:
Animal Science Journal. 92
A novel animal protein-based douchi koji-inoculated steamed salted egg white sufu (SEWS) has been developed. This study determined the relative abundance of microorganisms in the douchi koji and semi-finished (5-day fermentation) and finished (5-day
Autor:
Amornrat Wanangkarn, Wilasinee Inyawilert, Niran Aeksiri, Subash Chandra Chaudhary, Yu-Jing Liao
Publikováno v:
Advances in Animal and Veterinary Sciences. 9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal Science Journal; Jan-Dec2021, Vol. 92 Issue 1, p1-8, 8p