Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"A Timitey"'
Autor:
Aboubacar Timitey, Laurent Adinsi, Yann Eméric Madodé, Fatimata Cissé, Noël Akissoé, Djidjoho Joseph Hounhouigan
Publikováno v:
Legume Science, Vol 4, Iss 1, Pp n/a-n/a (2022)
Abstract Shô basi is a traditional Sahelian couscous‐like product obtained essentially by dehulling and milling white cowpeas, granulating the moistened resulting flour, steaming, and sun‐drying the obtained granules. To comply with market deman
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/42587499fccc4d46949419282f615b09
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development. Feb2021, Vol. 21 Issue 2, p17509-17528. 20p.
Autor:
Aboubacar Timitey, Fatimata Cissé, Yann Emeric Madode, Laurent Adinsi, Djidjoho Joseph Hounhouigan, Noël H. Akissoé
Publikováno v:
Legume Science. 4
Autor:
Timitey, Aboubacar, Adinsi, Laurent, Madodé, Yann Eméric, Cissé, Fatimata, Akissoé, Noël, Hounhouigan, Djidjoho Joseph
Publikováno v:
Legume Science; Mar2022, Vol. 4 Issue 1, p1-9, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.