Zobrazeno 1 - 10
of 159
pro vyhledávání: '"A M, Nigen"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
null B. Agyemang, null J. Grabulos, null O. Hubert, null C. Bourlieu, null M. Nigen, null M. Lebrun, null F. Coffigniez, null V. Guillard, null P. Brat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::5bcf5339cb856234dd76816f4427f00c
https://doi.org/10.1111/ijfs.15865/v3/response1
https://doi.org/10.1111/ijfs.15865/v3/response1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thierry Doco, D. Renard, M. Nigen, Chloé Amine, Christian Sanchez, Pascale Williams, V. Mejia Tamayo
Publikováno v:
Food Hydrocolloids
Food Hydrocolloids, Elsevier, 2018, 78, pp.140-160. ⟨10.1016/j.foodhyd.2017.04.008⟩
Food Hydrocolloids (78), 140-160. (2018)
Food Hydrocolloids, Elsevier, 2018, 78, pp.140-160. ⟨10.1016/j.foodhyd.2017.04.008⟩
Food Hydrocolloids (78), 140-160. (2018)
On behalf of the 90th birthday of Professor Glyn O. Phillips, it is a great honor for authors of this publication to make a review on Acacia gum, one of the favorite polysaccharides extensively studied by Glyn and his collaborators all around the wor
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b8c887fe258dc09b1cf1518e2303f152
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01602791/file/Sanchez-FH-2017-manuscript-IATE-SPO_1.pdf
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01602791/file/Sanchez-FH-2017-manuscript-IATE-SPO_1.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.