Zobrazeno 1 - 10
of 734
pro vyhledávání: '"A Laddomada"'
Autor:
Calabriso, Nadia, Massaro, Marika, Scoditti, Egeria, Quarta, Stefano, Laddomada, Barbara, Scarano, Aurelia, Palombieri, Samuela, Sestili, Francesco, Carluccio, Maria Annunziata
Publikováno v:
In Journal of Cereal Science November 2024 120
Phenolic profile of whole seeds and seed fractions of lentils and its impact on antioxidant activity
Autor:
Manco, Antonio, Gerardi, Carmela, Romano, Giuseppe, D'Amico, Leone, Blanco, Antonio, Milano, Francesco, Di Sansebastiano, Gian Pietro, Balech, Rind, Laddomada, Barbara
Publikováno v:
In Food Bioscience August 2023 54
Autor:
Romano, Giuseppe, Tufariello, Maria, Calabriso, Nadia, Del Coco, Laura, Fanizzi, Francesco P., Blanco, Antonio, Carluccio, Maria A., Grieco, Francesco, Laddomada, Barbara
Publikováno v:
In Food Bioscience April 2023 52
Autor:
Kristīne Lamberga, Arvo Viltrop, Imbi Nurmoja, Marius Masiulis, Paulius Bušauskas, Edvīns Oļševskis, Mārtiņš Seržants, Alberto Laddomada, Felix Ardelean, Klaus Depner
Publikováno v:
Viruses, Vol 16, Iss 3, p 334 (2024)
In the event of an outbreak of African swine fever (ASF) in pig farms, the European Union (EU) legislation requires the establishment of a restricted zone, consisting of a protection zone with a radius of at least 3 km and a surveillance zone with a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/74bbd908f7504e12af910e0d92fcf70a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Veterinary Science, Vol 9 (2022)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b9d6f48d3c6649a28ce5fdfbb4f60198
Autor:
Natalia Sgaramella, Domenica Nigro, Antonella Pasqualone, Massimo Antonio Signorile, Barbara Laddomada, Gabriella Sonnante, Emanuela Blanco, Rosanna Simeone, Antonio Blanco
Publikováno v:
Plants, Vol 12, Iss 8, p 1674 (2023)
Pigmented cereal grains with high levels of flavonoid compounds have attracted the attention of nutritional science backing the development of functional foods with claimed health benefits. In this study, we report results on the genetic factors cont
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/827ccae989a244568413576efa9337bd
Autor:
Hernandez-Espinosa, Nayelli, Laddomada, Barbara, Payne, Thomas, Huerta-Espino, Julio, Govindan, Velu, Ammar, Karim, Ibba, Maria Itria, Pasqualone, Antonella, Guzman, Carlos
Publikováno v:
In LWT April 2020 124
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aurelia Scarano, Barbara Laddomada, Federica Blando, Stefania De Santis, Giulio Verna, Marcello Chieppa, Angelo Santino
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 12, Iss 3, p 630 (2023)
In the past decades, many studies have widely examined the effects of dietary polyphenols on human health. Polyphenols are well known for their antioxidant properties and for their chelating abilities, by which they can be potentially employed in cas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d8fcb2cdaf894ff08b8866d5a8f01f0d