Zobrazeno 1 - 10
of 105
pro vyhledávání: '"A KAHYANI"'
Autor:
E GHASEMI, M KHORVASH, G R GHORBANI, F HASHEMZADEH, M SAEBI-FAR, A KAHYANI, M KAZEMI-BONCHENARI
Publikováno v:
Indian Journal of Animal Sciences, Vol 84, Iss 9 (2014)
In this study, the effects of 2 rumen degradable nitrogen, N, source (urea vs. casein) were investigated on rumen degradability, ammonia concentration, dilution rate, microbial protein synthesis (MPS) and MPS efficiency (EMPS) in sheep fed diet based
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/26b94b37645c45a68537a9963cea300e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Afarani, O. Ramezani, Zali, A. *, Dehghan-Banadaki, M., Kahyani, A. *, †, Esfahani, M. Asemi, Ahmadi, F.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science September 2023 106(9):6171-6184
Autor:
Ali Kahyani, Gholam R. Ghorbani, Masoud Alikhani, Omid Ramezani, Mehdi Asemi Esfahani, Farhad Ahmadi, Sayyed Mahmoud Nasrollahi
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 21, Iss 1, Pp 1453-1464 (2022)
Feeding behaviour and ruminal fermentation of dairy cows were evaluated when fed diets formulated to supply a similar proportion of undigested neutral detergent fibre (uNDF) after 30-h incubation (uNDF30), while wheat straw (WS) replaced for corn sil
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e557f37912a648538601273c74d1bbab
Autor:
Sayyed Mahmoud Nasrollahi, Abolfasl Zali, Gholam Reza Ghorbani, Mehdi Khani, Hossin Maktabi, Ali Kahyani, Hugues Guyot
Publikováno v:
Veterinary Medicine and Science, Vol 7, Iss 4, Pp 1409-1416 (2021)
Abstract Background Normal feeding behaviours is one of the criteria of the health condition of dairy cows particularly in the condition of heat stress. Objective The study evaluated the effects of the ratio of pellets of wheat and barley grains to g
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/903d97c92410473494f47d77cc965043
Autor:
Kahyani, A., Ghorbani, G.R., Alikhani, M., Ghasemi, E., Sadeghi-Sefidmazgi, A., Beauchemin, K.A., Nasrollahi, S.M. *
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science December 2019 102(12):10903-10915
Autor:
Kahyani, A., Ghorbani, G.R., Alikhani, M., Ghasemi, E., Sadeghi-Sefidmazgi, A., Nasrollahi, S.M.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science August 2019 102(8):7026-7037
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science January 2019 102(1):672-677
Autor:
Kahyani, Ali1 (AUTHOR), Ghorbani, Gholam R.1 (AUTHOR), Alikhani, Masoud1 (AUTHOR), Ramezani, Omid2 (AUTHOR), Asemi Esfahani, Mehdi3 (AUTHOR), Ahmadi, Farhad4 (AUTHOR), Nasrollahi, Sayyed Mahmoud5 (AUTHOR)
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science. Dec2022, Vol. 21 Issue 1, p1453-1464. 12p.