Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"A Jendretzki"'
Autor:
Harps, Lukas Corbinian1 (AUTHOR) lukas.harps@fu-berlin.de, Jendretzki, Annika Lisa1 (AUTHOR) annika.jendretzki@fu-berlin.de, Wolf, Clemens Alexander2 (AUTHOR) ca.wolf@fu-berlin.de, Girreser, Ulrich3 (AUTHOR) girreser@pharmazie.uni-kiel.de, Wolber, Gerhard2 (AUTHOR) gerhard.wolber@fu-berlin.de, Parr, Maria Kristina1 (AUTHOR) maria.parr@fu-berlin.de
Publikováno v:
Molecules. Oct2023, Vol. 28 Issue 20, p7206. 24p.
Autor:
Julia Jendretzki, Dorothea Henniger, Lisa Schiffmann, Constanze Wolz, Anne Kollikowski, Alexander Meining, Hermann Einsele, Marcela Winkler, Claudia Löffler
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/47e941ece2944385b401115f9a0f1045
Autor:
Lukas Corbinian Harps, Annika Lisa Jendretzki, Clemens Alexander Wolf, Ulrich Girreser, Gerhard Wolber, Maria Kristina Parr
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 20, p 7206 (2023)
The aim of this study was to develop and optimize a chiral HPLC-MS/MS method for quantitative analysis of (R)-/(S)-salbutamol and (R)-/(S)-salbutamol-4′-O-sulfate in human urine to allow for bioanalytical quantitation of the targeted analytes and i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ee9f9d207b054df8b1ff7bf86746885d
Autor:
Jendretzki, Annika Lisa1 (AUTHOR) annika.jendretzki@fu-berlin.de, Harps, Lukas Corbinian1 (AUTHOR) lukas.harps@fu-berlin.de, Sun, Yanan1 (AUTHOR) suny72@zedat.fu-berlin.de, Bredendiek, Felix1,2 (AUTHOR) f.bredendiek@fu-berlin.de, Bureik, Matthias3 (AUTHOR) matthias@tju.edu.cn, Girreser, Ulrich4 (AUTHOR) girreser@pharmazie.uni-kiel.de, de la Torre, Xavier5 (AUTHOR) x.delatorre@labantidoping.it, Botrè, Francesco M.5,6 (AUTHOR) f.botre@labantidoping.it, Parr, Maria Kristina1 (AUTHOR) maria.parr@fu-berlin.de
Publikováno v:
Separations (2297-8739). Aug2023, Vol. 10 Issue 8, p427. 24p.
Autor:
Julia Jendretzki, Dorothea Henniger, Lisa Schiffmann, Constanze Wolz, Anne Kollikowski, Alexander Meining, Hermann Einsele, Marcela Winkler, Claudia Löffler
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
IntroductionMalnutrition in cancer patients often remains undetected and underestimated in clinical practice despite studies revealing prevalences from 20 to 70%. Therefore, this study aimed to identify patient groups exposed to an increased nutritio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/44886b92b0174926bccfa4ad9cb99851
Autor:
Annika Lisa Jendretzki, Lukas Corbinian Harps, Yanan Sun, Felix Bredendiek, Matthias Bureik, Ulrich Girreser, Xavier de la Torre, Francesco M. Botrè, Maria Kristina Parr
Publikováno v:
Separations, Vol 10, Iss 8, p 427 (2023)
The aim of the study was a comprehensive and quantitative determination of salbutamol and its sulfoconjugated major metabolite in urine samples using achiral ultrahigh performance liquid chromatography-tandem mass spectrometry (UHPLC-MS/MS). Therefor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3e287129e2304d90bd8944c043026627
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Annika Lisa Jendretzki, Lukas Corbinian Harps, Yanan Sun, Felix Bredendiek, Matthias Bureik, Ulrich Girreser, Xavier De la Torre, Francesco Botrè, Maria Kristina Parr
It was the aim of this study to compare the ratio of salbutamol and its major metabolite salbutamol-4’-O-sulfate as well as the quantity excreted renally after oral and inhalative administration. Additionally, the excretion pattern after applicatio
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::20a169cd104e0164f04e9bc7db73c26b
https://doi.org/10.20944/preprints202302.0447.v1
https://doi.org/10.20944/preprints202302.0447.v1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jendretzki, Julia Bianca
Hintergrund Mangelernährung bleibt im klinischen Alltag noch oft unerkannt und wird häufig unterschätzt. Die durchgeführte Studie hatte das Ziel, die Häufigkeit eines Ernährungsrisikos sowie die Patientengruppen, welche am meisten von einer Ern