Zobrazeno 1 - 10
of 1 538
pro vyhledávání: '"A Dalke"'
Publikováno v:
Materials Research Express, Vol 11, Iss 11, p 116501 (2024)
This study investigates the functional properties of the expanded austenite layers generated on AISI 316L austenitic stainless steel resulting from active screen plasma nitrocarburizing using different active screen materials, i.e. steel or solid car
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/370c7a25cd454cd0a376ad3b5acf1b77
Publikováno v:
Geriatrics, Gerontology and Aging, Vol 13, Pp 4-10 (2024)
OBJECTIVE: To measure the prevalence of and identify factors associated with the occurrence of urinary incontinence (UI) in older adults (aged 60 years or older) living in the rural area of the municipality of Rio Grande, southern Brazil. METHOD: In
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ecb5c79f99641409b0104843f55f677
Publikováno v:
In Surface & Coatings Technology 15 August 2024 489
Publikováno v:
In Surface & Coatings Technology 15 June 2024 485
Publikováno v:
In Chemical Engineering Journal 1 March 2023 459
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nancy Ross, Sandra Dalke, Shauna Filuk, Bev Kulbaba, Diane Marks, Jo-Anne St-Vincent, Elinor Simons
Publikováno v:
Allergy, Asthma & Clinical Immunology, Vol 18, Iss 1, Pp 1-9 (2022)
Abstract Background The entire school community contributes to the safety of students with food allergy. We sought to determine the food allergy perceptions and education needs of parents, students and school staff, with the goal of enhancing food al
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de41eb89fa964eadae1e0da17ebf11db