Zobrazeno 1 - 10
of 12
pro vyhledávání: '"A Claudia Figueiredo-Silva"'
Autor:
Subramanian Saravanan, Johan W Schrama, A Claudia Figueiredo-Silva, Sadasivam J Kaushik, Johan A J Verreth, Inge Geurden
Publikováno v:
PLoS ONE, Vol 7, Iss 4, p e34743 (2012)
The hypothesis was tested that fish fed to satiation with iso-energetic diets differing in macronutrient composition will have different digestible energy intakes (DEI) but similar total heat production. Four iso-energetic diets (2 × 2 factorial des
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce1667e96135465092d1edc4959041a6
Publikováno v:
Aquaculture Nutrition, Vol 2023 (2023)
Sustainable aqua feeds have become an urgent necessity for future-oriented aquaculture sector development, and especially mineral supply could be limited when diets are being prepared with low amounts of animal-based sources. Since knowledge about th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/feaef91fbb0f4f10b52ff041b06cb9c4
Publikováno v:
Aquaculture. 567:739223
Autor:
Felipe Nobre Façanha, Alberto J.P. Nunes, Claudia Figueiredo-Silva, Hassan Sabry-Neto, Adhemar Rodrigues de Oliveira-Neto
Publikováno v:
Aquaculture Research. 49:1682-1689
Autor:
Alberto J.P. Nunes, Felipe Nobre Façanha, Claudia Figueiredo-Silva, Adhemar Rodrigues de Oliveira-Neto
Publikováno v:
Aquaculture. 463:16-21
This study evaluated the effect of shrimp stocking density, dietary methionine (Met) content and their interaction over the growth performance of juveniles of Litopenaeus vannamei reared under a green-water system. Five diets were formulated to conta
Autor:
Lin Feng, Wei-Dan Jiang, Yue-Ning Su, Yong-An Zhang, Pei Wu, Jun Jiang, Xiao-Qiu Zhou, Yang Liu, Claudia Figueiredo-Silva
Publikováno v:
Fishshellfish immunology. 74
The present study investigated the effects of dietary DL-methionyl-DL-methionine (Met-Met) on growth performance, intestinal immune function and the underlying signalling molecules in juvenile grass carp (Ctenopharyngodon idella). Fish were fed one D
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Subramanian Saravanan, Inge Geurden, A Cláudia Figueiredo-Silva, Suluh Nusantoro, Sadasivam Kaushik, Johan Verreth, Johan W Schrama
Publikováno v:
PLoS ONE, Vol 8, Iss 8, p e72757 (2013)
Compromisation of food intake when confronted with diets deficient in essential amino acids is a common response of fish and other animals, but the underlying physiological factors are poorly understood. We hypothesize that oxygen consumption of fish
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9f0a45cca628491ca566f2bc56df22ad
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.