Zobrazeno 1 - 10
of 349
pro vyhledávání: '"A Brányik"'
Autor:
Majtan, Katarina, Klimentić, Maja, Martinik, Jan, Kulisova, Marketa, Jarosova, Irena, Potocar, Tomas, Branyik, Tomas
Publikováno v:
In Heliyon 15 June 2024 10(11)
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing March 2024 144:214-219
Autor:
Markéta Kulišová, Michaela Rabochová, Jan Lorinčík, Tomáš Brányik, Jan Hrudka, Vladimír Scholtz, Irena Jarošová Kolouchová
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 7, p 1054 (2024)
In recent years, non-thermal plasma (NTP) has emerged as a promising tool for decontamination and disinfection within the food industry. Given the increasing resistance of microbial biofilms to conventional disinfectants and their adverse environment
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/861d6b7dd9b94fc5a9167f2eff2ddf10
Autor:
Kulišová, Markéta, Maťátková, Olga, Brányik, Tomáš, Zelenka, Jaroslav, Drábová, Lucie, Kolouchová, Irena Jarošová
Publikováno v:
In Journal of Microbiological Methods February 2023 205
Autor:
Lucakova, Simona, Branyikova, Irena, Kovacikova, Sara, Masojidek, Jiri, Ranglova, Karolina, Branyik, Tomas, Ruzicka, Marek C.
Publikováno v:
In Bioresource Technology May 2022 351
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 9, p 805 (2023)
The ideal yeast for the production of alcohol-free beer does not form ethanol, produces a distinct and pleasant taste and has probiotic properties. This study characterized the potential of a wine yeast, Saccharomyces cerevisiae CCM 9181, to be an id
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5de9967df87a4844a6e72938d33b4f5f
Autor:
Lucakova, Simona, Branyikova, Irena, Kovacikova, Sara, Pivokonsky, Martin, Filipenska, Monika, Branyik, Tomas, Ruzicka, Marek C.
Publikováno v:
In Bioresource Technology March 2021 323