Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Aşan Özüsağlam, Meltem"'
Autor:
Kaya, Murat, Baran, Talat, Erdoğan, Sevil, Menteş, Ayfer, Aşan Özüsağlam, Meltem, Çakmak, Yavuz Selim
Publikováno v:
In Materials Science & Engineering C 1 December 2014 45:72-81
Autor:
TACER, Songül, AŞAN ÖZÜSAĞLAM, Meltem
Publikováno v:
Volume: 6, Issue: 1 8-22
Eurasian Journal of Food Science and Technology
Eurasian Journal of Food Science and Technology
Olive leaves have been used in traditional folk remedies for centuries. In this study, antimicrobial of food and clinical, fish pathogens and breast milk-derived lactic acid bacteria (LAB) and sun protection factors (SPF) of olive leaf extracts of Ay
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::514a2b85a2f57d65f8c2a18aca9306c4
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ejfst/issue/71094/1111106
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ejfst/issue/71094/1111106
Autor:
Aşan Özüsağlam, Meltem, Günyaktı, Ayşe
In this study, the safety evaluation, health-beneficial potential, probiotic and functional properties of Lactobacillus delbrueckii MA-9 strain originating from human breast milk were investigated in vitro. MA-9 strain showed very high resistance to
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4866::9edd538337813bc478091bb7923909a6
https://hdl.handle.net/20.500.12451/9412
https://hdl.handle.net/20.500.12451/9412
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Günyaktı, Ayşe, Aşan Özüsağlam, Meltem
In the current study, five Lactobacillus gasseri MA strains from human breast milk were investigated for their usage potentials in aquaculture and seafood products as probiotic and bio-protective. The strains were tested for their susceptibilities to
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4866::93755622af64debfa0ae96ac34d3c08a
https://hdl.handle.net/20.500.12451/9162
https://hdl.handle.net/20.500.12451/9162
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Günyaktı, Ayşe, Aşan Özüsağlam, Meltem
This study aimed to investigate the potential use of two Lactobacillus fermentum (MA-7 and MA-8) strains originated from human breast milk as a natural preservative agent in food industry and industrial processes. For this purpose, antimicrobial acti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4866::9f67944c55754ab22b59d0ff8d7c61bf
https://hdl.handle.net/20.500.12451/6925
https://hdl.handle.net/20.500.12451/6925
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.