Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Ağirdemir, Okan"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ağirdemir, Okan
Gıda zehirlenmelerinde önemli bir yer tutan kanatlı etinde en çok izole edilen bakterilerin başında S. Typhimurium gelmektedir. Çalışmamızda ozon, laktik asit, sodyum hipoklorit ve farklı konsantrasyondaki levulinik asit kullanarak broiler
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10208::f97eb639cebed35181e3681a9ed1b183
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/240329
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/240329