Zobrazeno 1 - 10
of 135
pro vyhledávání: '"Ačai, P"'
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 42, Iss 1, Pp 21-30 (2024)
The sorption isotherm (SI) of dried tomatoes was studied at three different temperatures, 15, 25, and 35 °C, using a static gravimetric method. The modified forms of the Guggenheim-Anderson-de Boer (mGAB), Halsey (mHAL), Henderson (mHEN), and Oswin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/78c61cfe5adf49e7b70cf1229627b5ea
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 13, Iss 15, p 8713 (2023)
The growth of two pairs of co-cultures (Escherichia coli/Geotrichum candidum and Staphylococcus aureus/Geotrichum candidum) with a starter culture of lactic acid bacteria was studied in milk at temperatures ranging from 15 °C to 21 °C, related to t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8a039fafba6d4886af8214c6b593a9cb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.