Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"AČAI, PAVEL"'
Publikováno v:
In LWT 15 January 2023 174
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Control May 2018 87:145-152
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Chimica Slovaca. Oct2015, Vol. 8 Issue 2, p107-114. 8p.
Publikováno v:
In Journal of Biotechnology 2003 105(3):235-243
Supplemental material, Supplemental Material2 for Growth prediction of two bacterial populations in co-culture with lactic acid bacteria by Pavel Ačai, Alžbeta Medved'ová, Tatiana Mančušková and L'ubomír Valík in Food Science and Technology I
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6b39a3e142d5cb2cae49b2815a6d77cd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
AČAI, PAVEL1, VALÍK, ĽUBOMÍR2 lubomir.valik@stuba.sk, MEDVEĎOVÁ, ALŽBETA2, STUDENIČOVÁ, ADRIANA2
Publikováno v:
Journal of Food & Nutrition Research. 2014, Vol. 53 Issue 3, p271-277. 7p.